Ποιον Οίκο επέλεξε τελικά η Kim Kardashian για το νυφικό της;

Από τη στιγμή που η πρόταση γάμου του Kanye West στην Kim Kardashian έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, το ενδιαφέρον του κόσμου στράφηκε κυρίως στο νυφικό. Αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό, μιας και όλες οι αδερφές Kardashian ντύνονται μόνο με πανάκριβα κομμάτια και επιλέγουν πάντα την τελευταία λέξη της μόδας.

Ο γάμος λοιπόν πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία, σε μια -όχι και τόσο- σεμνή τελετή, στην οποία βρέθηκαν 200 άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Το νυφικό ήταν Givenchy τελικά, γεγονός καθόλου ανεξήγητο, πρώτον γιατί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου είναι προσωπικός φίλος του ζευγαριού, αλλά και γιατί η Kim έχει δείξει την προτίμησή της στα σχέδιά του πολλές φορές στο παρελθόν. Ο ίδιος ο Riccardo Tisci το σχεδίασε ειδικά για τη σύζυγο του αγαπημένου του φίλου Kanye, και από τις λίγες εικόνες που έχουμε δει μέχρι τώρα, ήταν πραγματικά ονειρεμένο.

Ο Kanye West αλλά και η μικρή κόρη του ζευγαριού, North, φόρεσαν επίσης δημιουργίες του Οίκου Givenchy.

Βέβαια σ’ αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως μπορεί o Tisci να ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του στο νυφικό, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια των «εορτασμών» του γάμου, που ξεκίνησαν από το Παρίσι, η Kim φόρεσε δημιουργίες πολλών γνωστών σχεδιαστών.

Δείτε ακόμα: Δείτε τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν από την εταιρεία E-xclusive

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad