Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το φωτογραφικό της album από το baby shower party

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η sexy εγκυμονούσα Πηνελόπη Αναστασοπούλου, υπέκυψε στο έθιμο του εξωτερικού και διοργάνωσε ένα baby shower party για την κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Λυδία!

Η μέλλουσα μητέρα, πιο όμορφη και  ευτυχισμένη από ποτέ, υποδέχθηκε τους φίλους, τις φίλες αλλά και τη μαμά της, Αναστασία, και γιόρτασαν το μοναδικό αυτό γεγονός.

Φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα που υπερτόνιζε την χαριτωμένη της κοιλιά, η ηθοποιός πόζαρε χαμογελώντας, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Υπάρχει πιο όμορφη στιγμή για μια γυναίκα;

Το πάρτι είχε απ΄ όλα:  μια εντυπωσιακή τούρτα, γλυκά, υπέροχα μαύρα μπαλόνια με καρδούλες, που μόνο μια rock μαμά θα μπορούσε να σκεφτεί αλλά και παιδικά φορμάκια για να γράψουν πάνω τις αφιερώσεις τους! Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η γλυκύτατη ηθοποιός, κοίταζε και τα δωράκια που της πρόσφεραν οι φίλοι της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να κρύψει τα όσα συνέβησαν στο πάρτι και ανέβασε τις φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο facebook!

Δεν θα τις χορταίνετε…

ANASTASOPOULOU 2ANASTASOPOULOU 5ANASTASOPOULOU 6ANASTASOPOULOU 7ANASTASOPOULOU 8ANASTASOPOULOU 12ANASTASOPOULOU 13ANASTASOPOULOY 3

Φυσικά από αυτή την σημαντική βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαμά της Πηνελόπης, η κυρία Αναστασία Αναστασοπούλου, η οποία διακρίνεται στην δεξιά πλευρά της φωτογραφίας.

ANASTASOPOULOY 10ANASTASOPOYLOY 1

Πηγή: Peoplegreece.com