Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ό,τι ονειρεύτηκα το απέκτησα μαζί με τον Φώτη»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ό,τι ονειρεύτηκα το απέκτησα μαζί με τον Φώτη»

Πριν λίγες εβδομάδες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Η όμορφη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της, Ηλέκτρα, κάνοντας έτσι το πιο ωραίο δώρο στην αδερφή της, Λυδία.

Και μπορεί η Πηνελόπη να είναι μία υπέροχη και περήφανη μαμά, είναι όμως επίσης και μία ερωτευμένη γυναίκα. Η αγάπη και ο έρωτας για τον σύζυγό της όσο περνάει ο καιρός όλο και δυναμώνει. Έτσι, αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στον Φώτη Μπενάρντο.


View this post on Instagram

My precious. My love. My family. ? @fotisbenardo #soulmates #meanttobe #couplegoals #husbandandwifeteam #unconditionallove

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία, λίγο πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και έγραψε: «Ό,τι ονειρεύτηκα και επιθύμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι’ αυτά. Μαζί.»

Δείτε το στιγμιότυπο που ακολουθεί.

View this post on Instagram

 

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η @mariadelakou λίγες ώρες πριν έρθει στο φως η δεύτερή μας κόρη. Στο φόντο είμαστε πάλι οι δύο μας φωτογραφημένοι απ τον @mariostheologis λίγο πριν γεννηθεί το πρώτο μας κορίτσι.. Ό, τι ονειρευτηκα και επιθυμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι’ αυτά.. Μαζί. ********************************** #thebenardos #familygoals #9monthspregnant #inlove #husbandandwifeteam

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram