Ποια σταρ βρήκε και πάλι τον έρωτα δύο εβδομάδες αφότου χώρισε;

Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολύ σκέψη. Αυτής της άποψης φαίνεται να είναι η Olivia Munn που έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο και δεν θέλει να τον σπαταλάει σε ασήμαντα πράγματα.

Πράγματι, η ηθοποιός χώρισε Δευτέρα 29 Απριλίου και δύο εβδομάδες μοναξιάς ήταν αρκετές ώστε να ανακτήσει και πάλι τις  δυνάμεις και να νιώσει έτοιμη για μία καινούρια αρχή. Η 34χρονη παραδέχθηκε πως έδωσε τέλος στη σχέση της με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της και ηθοποιό Joel Kinnaman και ύστερα από λίγες ημέρες -αφού τον έκλαψε όσο έπρεπε- βρήκε παρηγοριά στο πρόσωπο του Aaron Rodgers ή αλλιώς του αρχηγού της ομάδας ράγκμπι «Green Bay Packers».

Η Olivia και ο Aaron γνωρίστηκαν τον περασμένο μήνα στα «Country Music Awards» όπου απένειμαν βραβείο από κοινού. Η μεταξύ τους χημεία ήταν κάτι παραπάνω από αντιληπτή και πρόσφατα εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους σε θαμώνες γνωστού εστιατορίου στο Μαλιμπού όπου έδιναν φιλιά ο ένας στο άλλον σαν να μην υπάρχει αύριο. Ελπίζουμε πως ο παίκτης και νυν σύντροφος της κυρίας Munn θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τη συμπεριφορά του καθώς η σταρ δεν το έχει και σε τίποτα να βρει μια αγκαλιά κάπου άλλου.

Διαβάστε ακόμη: 

Δέκα τρόποι για πιο επίπεδη κοιλιά