Ποια πολύ διάσημη τραγουδίστρια έχασε 35 κιλά;

Splash/Ideal Image

Είναι γνωστή για τις φοβερές χορευτικές της κινήσεις και τις performances της (μας έχει μείνει αξέχαστη και μία μαζί με τον Justin Timberlake στο ημίχρονο του αμερικανικού Super Bowl, όπου είχε εκτεθεί το στήθος της). Όμως, μετά τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Ιανουάριο, μας εντυπωσίασε με το πείσμα και την αποφασιστικότητά της, καθώς με εντατική γυμναστική, έχασε 35 κιλά. Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι, στα πλαίσια αυτής της εντατικής γυμναστικής, δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε ένα λεπτό αερόβια άσκηση, κάτι που ενισχύει την πρόσφατη workout τάση που υποστηρίζει ότι τα βάρη και οι ασκήσεις ενδυνάμωσης μπορούν να σας χαρίσουν πιο λεπτό και γραμμωμένο σώμα από το τρέξιμο και την έντονη αερόβια γυμναστική.

Η Janet Jackson δούλεψε σκληρά με την trainer Paulette Sybliss, για να επανέλθει σε φόρμα, πριν τη State of the World περιοδεία της. Ξεκίνησε το Μάρτιο κι ενώ ο αρχικός στόχος ήταν η απώλεια κιλών, κατέληξε να χτίσει εκπληκτικό μυϊκό όγκο και να αποκτήσει θεαματική γράμμωση. Η Paulette μίλησε στο popsugar.com για το πρόγραμμα που ακολούθησε η Jackson. “Έκανε προπόνηση τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά το λιγότερο και για 1 ώρα το περισσότερο. Αλλά μιλάμε για πολύ έντονη προπόνηση. Κάναμε τρεις – τέσσερις ασκήσεις με βάρη χωρίς διάλειμμα. Ίδρωνε τόσο πολύ που θα νόμιζε κανείς ότι έκανε μια ώρα αερόβια άσκηση. Όμως, όταν δουλεύεις έτσι με τα βάρη, χτίζοντας μυς, ανεβάζεις σφυγμούς και καις λίπος, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και μετά. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά.

Όταν έφτασε η ώρα της περιοδείας το Σεπτέμβριο, η Janet ήταν πανέτοιμη. Σίγουρα, τα χορευτικά στις συναυλίες της την έκαναν να καίει κι άλλο λίπος (κάπως σαν βραδινή προπόνηση), αλλά on tour, οι στόχοι της ήταν διαφορετικοί. Η Paulette λοιπόν, αντί να συνεχίσει τις προπονήσεις για καύσεις, της έφτιαξε πρόγραμμα, ώστε να διατηρήσει τη σιλουέτα που έχτισε μετά τη γέννηση του γιου της και να αποκτήσει “λίγη ακόμα γράμμωση και σμίλεμα του σώματος”.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή, η Janet δεν είχε συγκεκριμένους κανόνες για ελεύθερες μέρες ή παχυντικά γλυκά, καθώς η Paulette πιστεύει φανατικά στο μέτρο. Η θεωρία της ήταν απλή. Αν η Janet αισθανόταν την ανάγκη να φάει σοκολατένιο κέικ, ας το έτρωγε. Δεν θα το έκανε ούτως ή άλλως κάθε μέρα και δεν παχαίνεις ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα.

Mission Accomplished! Η Janet Jackson δείχνει κούκλα και είναι τόσο fit, αλλά και πολύ υγιής!