Ποια παίκτρια του φετινού «My Style Rocks» θα είναι υποψήφια στις εκλογές;

Ποια παίκτρια του φετινού «My Style Rocks» θα είναι υποψήφια στις εκλογές;

Κι όμως: Το «My style rocks» φέτος είχε ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και μία επίδοξη πολιτικό! Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου, η οποία ξεχώρισε τόσο για τις στιλιστικές επιλογές της όσο και για την έντονη προσωπικότητά της. Αν και αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και δεν έφτασε μέχρι τον τελικό, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.


View this post on Instagram

When you want something , all the universe conspires in helping you to achieve it …✨✨✨✨✨#paulocoelho #quotesaboutlife •Όταν θέλεις πολύ κάτι ,όλο το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχεις …Έτσι λέει ο αγαπημένος μας @paulocoelho ..Προσωπικά αναφέρω πως με σκληρή δουλειά ,σύνεση ,κόπο και εργατικότητα μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς το σύμπαν να επιτύχει τον ανώτερο σκοπό του .. Check my website for the whole Editorial my beautiful divine souls https://anastasefi.com/fashion-with-efi/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%bd%cf%84%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%84%cf%8d%ce%bd/ • • #photographer ? @eftichia.sigala #fashionshoes @giuseppezanotti #blackdress @mariliachristina_virginprunes #leggings @calzedonia #jewellery @tiffanyandco #earrings @zara • • • • #fashionmodel #model #modeling #career #followme #followyourheart #visitgreece #syros #greekislands #greek #fashionblogger #greekfashion #fashionista #womanstyle #loveyourself #streetstyle #photoshooting #townhall #italianstyle #milano #milanotoday #milanfashionweek

A post shared by Efi Anastasopoulou (@anastasefi) on

Η 30χρονη Έφη κατάγεται από την Σύρο και θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, με την παράταξη «Μπροστά στο Αιγαίο».

Στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου, στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου,  η Έφη Αναστασοπούλου  αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Περιφερειάρχη μας, και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο“. Η αγάπη μου για το νησί της καταγωγής μου, την αρχοντική Σύρο ,την πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου, με ώθησε να απαντήσω θετικά και να συντελέσω κι εγώ στο όραμα αυτό.

Μέσω της πολυετούς ενασχόλησης μου ως European Project Manager (υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων) και πτυχιούχος Φιλόλογος, συγγράφω και υλοποιώ απαιτητικά Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το Erasmus+, Interreg Greece -Italy, Interreg ADRION, Interreg Med, EEA Grants Norway-Lichtenstein-Iceland, HORIZON, Daphne, Europe For Citizens, εκπροσωπώντας πληθώρα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων όπως Δήμους, Πανεπιστήμια, ΜΚΟ, μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας την επιτέλεση του έργου και την εξεύρεση των κατάλληλων εταίρων (partners) για την ανάπτυξη των εκάστοτε προτάσεων. Διαχειρίζομαι μέσω του γραφείου μας τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και τους ευρωπαϊκούς πόρους προς όφελος του κοινού καλού.

Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό ,την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους. Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Οι σπουδές μου στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις καθώς και στη Φιλολογία με ωθούν στο να παλέψω και να αποφέρω τα αποτελέσματα και την δυναμική που έχουμε ανάγκη. Παράλληλα, η εργασία μου με τον διεθνή χώρο της μόδας ως μοντέλο, σύμβουλος μόδας και υπεύθυνη διεθνών οίκων μόδας και εταιριών στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Βαλένθια και άλλες πόλεις του εξωτερικού, μου προσέφερε προσαρμοστικότητα, μεθοδικότητα, πειθαρχία, οργάνωση και συνεργασίες κύρους και ποιότητας. Ήταν ένα έναυσμα να γίνω πολίτης του κόσμου και να αποκτήσω μαθήματα ζωής.

Το Νότιο Αιγαίο αποτελεί μια Περιφέρεια που οφείλουμε να στηρίζουμε, τα νησιά μας είναι πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών, η φήμη τους, η ομορφιά τους και ο πολιτισμός τους εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου. Ο πολιτισμός και ο τουρισμός είναι αλληλένδετα, τα νησιά μας είναι οι άνθρωποι τους και χρειάζονται την στήριξη και το σεβασμό μας.

Ως νέος άνθρωπος και νέα γυναίκα με πολιτική συνείδηση, κοινωνική υπόσταση και ειλικρινές ενδιαφέρον είμαι έτοιμη να δώσω το στίγμα μου και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον τουρισμό, την κοινωνική φροντίδα, την ανάπτυξη, την στήριξη των ηλικιωμένων αλλά και της νέας γενιάς μέσω της παιδείας. Επιπλέον μπορώ να προσφέρω με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης μια νέα πνοή. Έχουμε όλοι ανάγκη μια νέα πνοή στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Στόχος μου είναι η αφοσίωση, η εργατικότητα και η στοχοπροσήλωση για το μέλλον του Αιγαίου μας, για το μέλλον των παιδιών μας και όλοι μαζί να συντελέσουμε ως ένας φάρος πορείας για την εξέλιξη των μοναδικών νησιών μας και των ανθρώπων που ζουν σε αυτά, κάνοντας καλύτερη και ευκολότερη τη ζωή τους σε όλους τους τομείς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Στηρίζω το όραμα του και την πολιτική του υπόσταση με αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπεια και αφοσίωση στο Αιγαίο, ένας άνθρωπος με ουσιαστική πολιτική πορεία και ήθος.

Θέλω να φανώ αντάξια των προσδοκιών του και να προάγω με πίστη, σύνεση και εργατικότητα την αξία των νησιών μας, παλεύοντας για εμάς, για την νησιωτική ψυχή.
Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας όσον αφορά την παιδεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την καινοτομία.

Το Νότιο Αιγαίο είναι οι άνθρωποι του, η ψυχή του είμαστε όλοι εμείς και η νέα πνοή του πρέπει να φέρει την υπογραφή μας .

Με εκτίμηση
Έφη Αναστασοπούλου»

Λίγα λόγια για την Έφη Αναστασοπούλου

Η Έφη είναι απόφοιτος του 2ου Ενιαίου Λυκείου Δάφνης στην Αθήνα και πτυχιούχος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στο European project management, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Από το 2015 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων κι επικοινωνίας, ασχολείται με την συγγραφή και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα