Ποια είναι η επώνυμη τσάντα που λατρεύουν οι celebrities;

Το ξέρετε πολύ καλά πως οι celebrities, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν σχεδόν όλα τα fashion items που εμείς οι «κοινοί θνητοί» απλώς κοιτάζουμε με θαυμασμό. Παρόλα αυτά πολύ συχνά βλέπουμε πως παθιάζονται κυριολεκτικά με ένα ρούχο ή αξεσουάρ και συνηθίζουν να το φορούν πολύ συχνά και με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

Μία νέα εμμονή τους που έχουμε ήδη δει ήδη σε celebrities όπως η Diane Kruger και η Jessica Alba είναι μια τσάντα ώμου. Πρόκειται για το μοντέλο Sugar του Οίκου Lanvin η οποία τράβηξε την προσοχή μας και όχι άδικα. Την είδαμε σε καθημερινά σύνολα, και όχι μόνο, και μας άρεσε το ίδιο γιατί είναι μια πραγματικά passepartout τσάντα την οποία θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε.

Είναι φτιαγμένη από σουέντ δέρμα και έχει μια μακριά χρυσή αλυσίδα για να την κρατήσετε ή να την κρεμάσετε στον ώμο σας, ενώ το μέγεθός της είναι κατάλληλο για να φορεθεί όλες τις ώρες της μέρας. Θυμηθείτε την γιατί μάλλον θα τη δούμε πολύ, στις επερχόμενες εβδομάδες μόδας, τον Σεπτέμβριο.

Το πολύ όμορφο αξεσουάρ που έχουν ήδη αγαπήσει οι celebrities ανήκει στην Pre-Fall 2014 συλλογή του Οίκου Lanvin, κοστίζει 1385 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ώρα για διακοπές: Βρήκαμε τα καλύτερα σακίδια για τα ταξίδια σας

Βρήκαμε τα γυαλιά της Άννας Βίσση