Ποια γνωστή παρουσιάστρια αντικατέστησε την Ελένη Μενεγάκη;

Μπορεί το μυστήριο να υπάρχει ακόμα σχετικά με το ποιός θα αντικαταστήσει την εγκυμονούσα παρουσιάστρια του Alpha, τις ημέρες που θα βρίσκεται στο μαιευτήριο και κάποιες ημέρες μετά που θα βρίσκεται σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας. Η εκδοχή που φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια είναι αυτή που θέλει την ομάδα της Ελένης να διαχειρίζεται την εκπομπή, χωρίς κάποιον βασικό παρουσιαστή. Άλλωστε απ’ ότι έχουμε πληροφορηθεί, κάποιες εκπομπές έχουν ήδη «γραφτεί».

Για εκείνη την αντικατάσταση που ίσως δεν γνωρίζατε ακόμα, είναι αυτή για τη νέα καμπάνια Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 της Axel, με την οποία συνεργαζόταν χρόνια η Ελένη Μενεγάκη, ως πρόσωπο της καμπάνιας. Αναρωτιέστε ποιά της πήρε τη θέση; Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ANT1, Φαίη Σκορδά. Γιατί όπως είχε πει και ο σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας, πριν καιρό «…αυτές που πουλάνε πιο πολύ είναι η Ελένη και η Φαίη» εκθιάζοντας με γλυκό τρόπο τη γυναίκα του. Οπότε σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, δε θα μπορούσε κάποια άλλη να πάρει αυτή τη θέση.

Να πούμε πως καμία αντιπαράθεση δε δημιουργήθηκε, αφού όπως είναι λογικό η Ελένη δεν μπορούσε να φωτογραφηθεί στην κατάστασή της και έπρεπε να βρεθεί αντικαταστάτρια. Μάλιστα για να το κάνει σαφές η Axel δήλωσε για την Ελένη, «η εταιρεία θα ήθελε να την ευχαριστήσει δημόσια για την εμπιστοσύνη της και να της ευχηθεί κάθε ευτυχία».

Αναρωτιέστε με τι κριτήρια -πέρα από αυτό του συζύγου της- έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας η παρουσιάστρια του ANT1; Η ίδια η εταιρεία σας απαντά δηλώνοντας: «Είναι μια γυναίκα που ενσαρκώνει αρμονικά την δυναμική του νέου με την διαχρονική κομψότητα του κλασσικού. Συνδυάζοντας την οικογενειακή ευτυχία με την επαγγελματική επιτυχία είναι η σύγχρονη γυναίκα του σήμερα. Πολυάσχολη, συνεχώς ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας, δυναμική, ανήσυχη, ευαίσθητη με αισθητική και άποψη. Για την Axel, η Φαίη Σκορδά είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας».

Διαβάστε ακόμα:

Τι φόρεσε η Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή «Όλα Μπιπ»;

Σήμερα η Μπέτυ Μαγγίρα έμαθε σε όλες μας πώς να φορέσουμε τέλεια τα καλοκαιρινά prints

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram