Ποια διάσημη τηλεοπτική σειρά υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη;

Την περασμένη εβδομάδα η Lena Dunham, δημιουργός των τηλεοπτικών, Girls, γέμισε με θλίψη τους φανατικούς θαυμαστές της όταν αποκάλυψε σε συνέντευξη τής ότι πλέον δεν βρίσκει μεγάλο ενδιαφέρον στην υποκριτική τέχνη.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίζω να παίζω. Πάντα ένιωθα ανακούφιση όταν δεν χρειαζόταν να το κάνω. Προτιμώ να δίνω ρόλους σε άλλες ηθοποιούς παρά να τους ενσαρκώνω η ίδια».

Μισό λεπτό! Όποιος έχει παρακολουθήσει τη σειρά γνωρίζει ότι έχουν δοθεί από τώρα στοιχεία που μαρτυρούν ότι στον επόμενο κύκλο, η Hannah Horvath – κατά κόσμον, Lena Dunham – θα βρεθεί πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρο της και να γίνει συγγραφέας, γεγονός που ναι μεν μπορεί να συμβεί και μέσω αντικαταστάτριας αλλά που θα αποτελέσει μεγάλη απογοήτευση για τους θαυμαστές του σήριαλ και πιθανό ρίσκο για τη δημοφιλία του.

Και παρά το αβέβαιο μέλλον της σειράς, στον ορίζονται διαφαίνεται η πιθανότητα οι ηρωίδες να ακολουθήσουν τα χνάρια αυτών του Sex And The City και να δουν τις περιπέτειες τους να μεταφέρονται και στην μεγάλη οθόνη. Οι φήμες που είχαν αρχίσει να διαρρέουν αναζωπυρώθηκαν μετά τις δηλώσεις του παραγωγού, Ilene S. Landress, ο οποίος σε σχετική ερώτηση απάντησε πως, «γιατί όχι; Αν η Lena και οι υπόλοιποι δημιουργοί πιστεύουν ότι έχουν να πουν ακόμα μια ιστορία, ασφαλώς και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε».

Η συνέχεια, επί της μικρής ή της μεγάλης οθόνης.

Διαβάστε επίσης – Madwalk 2014: Διαβάστε αποκλειστικά ποιοι θα τραγουδήσουν!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα