Ποια από τις αδερφές Kardashian είναι έγκυος;

Όχι! Δεν είναι η Kim Kardashian η εγκυμονούσα της οικογένειας αλλά η αδερφή της Kourtney η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα περιμένει το τρίτο της παιδί από τον επί σειρά ετών σύντροφό της Scott Disick. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον τετράχρονο Mason και την 2χρονη Penelope.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζεύγους δήλωσε χαρακτηριστικά σε μεγάλη εφημερίδα: «Είναι μόλις λίγων μηνών και το πρόσωπό της έχει γίνει πιο γλυκό και λάμπει. Είναι κάτι το οποίο ήθελαν πολύ. Δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό που εύχονται είναι απλά να είναι υγιές το μωρό το οποίο υπολογίζεται να πάρουν στην αγκαλιά τους τον Δεκέμβρη».

Οι φήμες ότι η 35χρονη θα γίνει για τρίτη φορά μαμά, άρχισαν όταν στον γάμο της αδερφής της Kim στην Φλωρεντία απέφευγε να πιει αλκοόλ. Αντ΄αυτού απολάμβανε ροφήματα που είχαν ως βάση το ginger – είναι γνωστό εξάλλου ότι η πιπερόριζα είναι σύμμαχος κατά της ζαλάδας στους πρώτους μήνες της κυήσεως.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε συγχαρητήρια στην Kourtney για τα χαρμόσυνα νέα ενώ ελπίζουμε πως η αδερφή της Kim θα να ακολουθήσει το παράδειγμά της και θα χαρίσει σύντομα ένα αδερφάκι στην μικρή North. 

Διαβάστε ακόμη: 

Χρόνια πολλά Angelina Jolie! Η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη έγινε 39 ετών

Kim Kardashian: Διαλύει τις φήμες περί κρίσης στο γάμο της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad