Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media και ξεσήκωσε τους followers

Πριν από λίγη ώρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media, στην οποία απεικονίζεται ντυμένος φαντάρος, όπως μας πληροφορεί το Peoplegreece.com.

Όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο μας έκανε να αναρωτηθούμε αν ο εκδότης ντύνεται ξανά στα χακί για να πηγαίνει για δεύτερη φορά να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα. Ωστόσο, σκεφτήκαμε ότι λόγω ηλικίας αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν και υπήρχε η πιθανότητα να τον έχουν καλέσει ως επίστρατο.

Kostopouls

«Πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία για όλους», ήταν το σχόλιο του Κωστόπουλου που συνόδευσε τη φωτογραφία, ενώ –όπως ήταν φυσικό- ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ σε συγκεκριμένη αναφορά ο ίδιος απάντησε χαριτολογώντας: «Αν δεν κάτσει τίποτα φύγαμε για μισθοφόροι στη Συρία. Χειρότερα είναι;».

Kostopoulos sxolia 1Kostopoulos sxolia  2

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Μία», τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, όσο και οι συνεργάτες της απόρησαν με τη φωτογραφία. «Πάει στα σύνορα;», «Δε φαντάζομαι ότι ντύθηκε για τη φωτογραφία στο Instagram, κάποια ταινία γυρίζει, κάποια φωτογράφηση θα έχει», «Μπορεί να κάνει και κάποιο διαφημιστικό», «Μπορεί να φωτογραφίζεται για το site του», ήταν μερικές από τις υποθέσεις που έκαναν.

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια; Όπως πληροφορηθήκαμε, στο γραφείο του πριν από λίγο τον επισκέφθηκε παλιός του συνεργάτης που υπηρετεί στο στρατό. Στο πλαίσιο πλάκας, λοιπόν, ο εκδότης «δανείστηκε» για λίγο τα ρούχα του και απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Εμείς, πάντως, «ψαρώσαμε»!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπά: «Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος»

Νίκος Γαλανός: Διέψευσε τις δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η χειμαρρώδης απάντηση του Κωστόπουλου στον Σεφερλή: «Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο Σεφερλής της έλειπε»