Πέτρος Κωστόπουλος: Η επανασύνδεση με τη Τζένη Μπαλατσινου, ο ανταγωνισμός με τον Γρηγόρη και η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή

Όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com, η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο στα παρασκήνια της εκπομπής του, σε μία συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα από το Πρω1νό.

Ο παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 του έκανε ερωτήσεις για πολλά καυτά θέματα. Ανάμεσα σε άλλα μίλησαν για τον ανταγωνισμό της late night ζώνης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Έλα που είναι ντέρμπι, αυτά είναι αστεία. Τα νούμερα αν είναι 19 ή 21 είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Εμένα μετά από τόσα χρόνια με ενδιαφέρει αυτό που κάνω είναι αν θα είναι αναγνωρίσιμο και θα συζητιέται», εξήγησε ο παρουσιαστής, τονίζοντας πως ήταν επιλογή του καναλιού να βρεθούν απέναντι.

Θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού καλεσμένη του; «Όχι γιατί δεν έχω να μάθω κάτι από τη Τζένη. Θα ήταν σαν να βάλω μία κλειδαρότρυπα στην εκπομπή», εξήγησε ενώ σχετικά με πιθανή επανασύνδεσή τους, ανέφερε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και δεν θα ντρεπόταν να της το πει

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ήρθε η αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Πέτρος θα επιθυμούσε όχι λόγω ανταγωνισμού άλλη μέρα. Πίστευε ότι άλλη μέρα θα του πήγαινε καλύτερα, αλλά τον βαλαν από τον Alpha απέναντι από το Γρηγόρη», είπε χαρακτηριστικά.