Πέντε προσιτά Zara items που είδαμε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και θέλουμε αμέσως

NDP Photo Agency

Πίσω από μία καλοντυμένη παρουσιάστρια βρίσκεται πάντα ένας επιτυχημένος στιλίστας που έχει καταλάβει το στιλ της, έχει μελετήσει την προσωπικότητά της και ξέρει ακριβώς πώς να αναδείξει το σώμα της. Το καλύτερο δε με τον στιλίστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Σπύρο Σαββίνο, είναι πως ξέρει να διαλέγει απίστευτα κομμάτια και να κάνει τέλειους συνδυασμούς από προσιτά brands. Τα ντυσίματα αυτά μπορούν να τα αντιγράψουν όλες οι γυναίκες και ίσως γι΄αυτό να μας αρέσουν λίγο περισσότερο.

Κάνοντας ένα mini …tour στο προφίλ του κυρίου Σαββίνου στο Instagram βρήκαμε κάποια τέλεια items από τα Zara και πραγμαματικά ενθουσιαστήκαμε για πολλούς λόγους. Όσον αφορά στα ρούχα για παράδειγμα, μπορούν όλα να κρύψουν ατέλειες και κάποια από αυτά να φορεθούν από γυναίκες κάθε ηλικίας. Παράλληλα, είναι σέξι και μπορούν επίσης να αναδείξουν δυνατά σημεία του σώματος εφόσον φορεθούν όπως πρέπει. Όπως για παράδειγμα το shirt dress που θα δείτε παρακάτω και με το οποίο μπορείτε να «παίξετε» φορώντας το με διαφορετικούς τρόπους και αυτό φυσικά έχει να κάνει με το πώς θα το κουμπώσετε. Ας μιλήσουμε βέβαια και για τα ψηλοτάκουνα του αγαπημένου μας brand τα οποία δίνουν ισχυρή ένεση θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης.

Η Σταματίνα, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για τρίτη φορά, μας έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα σε αυτή την εγκυμοσύνη. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το γεγονός πως επιλέγει τα πιο πιο θηλυκά looks EVER, και σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο στον κύριο Σαββίνο, όσο και στην ίδια που τον εμπιστεύεται.

Δείτε τα πέντε αγαπημένα μας items παρακάτω.

Heels 

Heels again…

Total Zara outfit

 Shirt dress

Total Zara outfit

A look for Friday’s. @stam_tsimtsili in total @zara look Ring and earrings @karkalisjewels diamond collection. Style by me. Mua and Hair @roulamarinopoulou. #happystyle #happyday #love #look #style #floral #pregnancystyle

A post shared by Spiros Savvinos (@spirossavvinos) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram