Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Taylor Swift

NDP Photo Agency

Η όμορφη τραγουδίστρια της country,  σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε πως από μικρή, η κοινωνική της ζωή δεν ήταν φοβερή, ούτε άξια συζήτησης ή θαυμασμού.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο παρόν και τη συνήθειά της να εκφράζει πάντα δημόσια τα συναισθήματά της. Τέλος εξομολογήθηκε τα όνειρά της για μέλλον, τότε που κανείς δε θα θέλει να τη βλέπει με αστραφτερά φορέματα και θα δημιουργεί τραγούδια, μόνο για παιδιά.

«Πάντα ονειρευόμουν πώς θα ήταν να είμαι πάνω σε μία τεράστια σκηνή και να ερμηνεύω τραγούδια που έχω γράψει για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Ονειρευόμουν, αυτό μου άρεσε να κάνω από μικρή, γιατί η κοινωνική μου ζωή δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είχα 14.000 κόσμο που ήθελε να μου κάνει παρέα τα Σαββατόβραδα».

Η ίδια δεν φοβάται ποτέ να μιλήσει ή να δείξη τα συναισθήματά της δημόσια, αποδεικνύοντας πως ακόμα δεν έχει μπει σε κάποιο καλούπι star, σαν τις ψυχρές και αποστασιοποιημένες που καθημερινά κυκλοφορούν στις αστραφτερές λεωφόρους του Hollywood.

«Ελπίζω να παραμείνω ένας κανονικός άνθρωπος. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι ειλικρινής με τους θαυμαστές μου. Αγαπώ τη ζωή μου, την καριέρα μου και τους φίλους μου. Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα καλά».

Όσον αφορά στα όνειρά της για το μέλλον, εξομολογήθηκε στο New York Magazine: «Όταν θα έχω μεγαλώσει και κανείς δε θα θέλει να με δει με μίνι φανταχτερές τουαλέτες, θα κλείνομαι στο στούντιο και θα δημιουργώ για τα παιδιά».

Δείτε εδώ: H Taylor Swift με Zuhair Murad