Παολίνα Διαμαντούλη: Το μοντέλο φωτογραφίζεται με glam street style σύνολα και αποκαλύπτει αποκαλύπτει το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα

Λίγο πριν από την εκπνοή του 2019 και την υποδοχή μιας νέας χρονιάς και δεκαετίας, η Παολίνα διανύει μια πολύ παραγωγική περίοδο στη ζωή της. Μέσα στον Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου party restaurant που άνοιξε μαζί με τον αδελφό της σε μια τοποθεσία που έχει γράψει ιστορία στη διασκέδαση. Το Zuka βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, εκεί όπου παλαιότερα βρισκόταν το Kalua, το θρυλικό κέντρο διασκέδασης των 90s, που ανήκε στον πατέρα της. «Είναι ένα μαγικό μέρος, το οποίο φτιάξαμε από την αρχή μαζί με τον αδελφό μου. Εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος όσο και εμείς».

Εκτός από επιχειρηματίας, η Παολίνα έχει συνδεθεί και με τον χώρο του μόντελινγκ, όπου μετράει δέκα χρόνια καριέρας, ενώ παράλληλα διαθέτει και δικό της blog (worldof-p.com). «Άρχισα να εργάζομαι ως μοντέλο στα 19 μου. Αυτό που θα συμβούλευα τα κορίτσια που ξεκινούν τώρα την πορεία τους είναι να παραμείνουν αυθεντικές και να είναι πάντα ευγενικές». Η Παολίνα πιστεύει πως ο χώρος της μόδας προσφέρει πλέον ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες. «Αυτό που θα πρέπει να θυμούνται πάντα είναι να παραμένουν αναλλοίωτες. Να μη φοβούνται να δείξουν ακόμα και τα ελαττώματά τους. Η φυσική ομορφιά είναι δύναμη».

Αγαπά την ελληνική μόδα, παρακολουθεί τις τάσεις και δεν αποκλείει κανένα trend. «Η μόδα κάνει κύκλους. Κάτι που μπορεί να λατρεύω σήμερα, ίσως να μη θέλω να το φοράω σε μερικά χρόνια». Θα μπορούσε να φοράει για πάντα έθνικ δαχτυλίδια και τζιν παντελόνια, ενώ δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα γυαλιά ηλίου της.

Καθώς πλέον έχω νιώσει τόσο άνετα, σαν να μιλάω στο τηλέφωνο με κάποια φίλη μου, ανοίγω το κεφάλαιο social media και το πόσο μας απορροφούν μέσα στην ημέρα. «Έχω μια σχέση αγάπης και μίσους με τα social media. Τα αγαπώ γιατί μπορείς να ενημερωθείς για τα πάντα μέσα από αυτά». Ωστόσο, μου εκμυστηρεύεται πως δεν θα έκανε ξανά το λάθος να εκθέσει την προσωπική της ζωή. «Τις προσωπικές σου στιγμές θα πρέπει να τις κρατάς μόνο για εσένα».

Με μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις, όλοι χρειάζεται να κάνουμε κάτι που μας αποφορτίζει. Η Παολίνα επιλέγει τη γυμναστική. Καθημερινά ξυπνάει στις 07.00 και στις 08.30 κάνει spinning. Διαφορετικά πηγαίνει γυμναστήριο, και μάλιστα επτά ημέρες την εβδομάδα. «Η γυμναστική με χαλαρώνει. Αλλιώς δεν μπορώ να συνεχίσω την ημέρα μου». Επίσης, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τη διατροφή της. «Βρίσκομαι στον χώρο της εστίασης και λατρεύω το φαγητό. Επιλέγω όμως να είμαι υγιής και προσέχω τις ποσότητες που θα καταναλώσω. Εάν μία ημέρα θεωρήσω πως έφαγα παραπάνω, θα συγκρατηθώ την επόμενη. Επίσης δεν πίνω καθόλου αλκοόλ». Τις ημέρες που θέλει να κάνει detox τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά, νερό και σίγουρα έναν χυμό.

Πάντα με εξιτάρει να μαθαίνω ποιοι είναι οι στόχοι των ανθρώπων όταν ξεκινά μια νέα χρονιά. Πόσο μάλλον τώρα που ξεκινά μια νέα δεκαετία. Η τελευταία μου ερώτηση στην Παολίνα αφορά τα new year’s resolutions της για το 2020. «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως μία φορά τον μήνα θα ταξιδεύω εκτός Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή βέβαια προέχει η δουλειά μου και εύχομαι να αρέσει πολύ το Zuka στον κόσμο»

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Μακιγιάζ-Μαλλιά: Mαριάννα Γεντή. Βοηθός Φωτογράφου: Παρή Καρρά. Βοηθοί Styling: Goldie Χατζηθεοδώρου, Ελεάνα Ραβάνη