Παντρεύονται Τζορτζ Παπακώστας-Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη; Δείτε τι δηλώνει ο δημοφιλής σέφ

Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη έχει καταφέρει να «κλέψει την καρδιά» του γνωστού επιχειρηματία, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

«Ο τρόπος που με κοιτάζει, γιατί με κάνει να νιώθω όμορφα. Όταν γνωριστήκαμε, την έκανα να γελάσει κι εκεί σταμάτησαν όλα για μένα. Με κέρδισε αμέσως με το χαμόγελο της. Είναι πολύ ωραίο αυτό που ζούμε με την Πατρίτσια και ήρθε από μόνο του, χωρίς να πιέσουμε καταστάσεις. Δεν ανεβάσαμε τίποτα επίτηδες στους λογαριασμούς μας. Το κάναμε αυθόρμητα, επειδή νιώσαμε ότι θέλουμε να το κάνουμε», είχε πει στο παρελθόν ο Τζορτζ Παπακώστας για την σχέση του.

Η σχέση τους φαίνεται πως όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή. Οι κοινές τους εμφανίσεις σε social media και μη, δεν σταματούν. Όπως φαίνεται μάλιστα, είναι έτοιμοι για την επισημοποίηση της σχέσης τους, αλλά και την συγκατοίκηση που θα έρθει πρώτη.

Ο επιτυχημένος άντρας, στον χώρο της εστίασης, μίλησε για το μέλλον της σχέσης τους και το ενδεχόμενο γάμου στο Secret: «Εννοείται πως είναι στα πλάνα μας ο γάμος. Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε και να μην είμαστε πιεσμένοι από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτή τη στιγμή, η Πατρίτσια εργάζεται στην Κύπρο, ενώ εγώ, από την άλλη, είμαι σε φάση που ανοίγω και νέα καταστήματα και είμαστε πολύ πιεσμένοι. Τουλάχιστον έχουμε κατανόηση μεταξύ μας και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τη βοηθάω παράλληλα να ξεκινήσει το fashion blog της και μάλιστα είναι τόσο δραστήρια, που ετοιμάζει και κάτι νέο στον χώρο της μόδας».

Διαβάστε ακόμα:

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: Τι θέλει να έχει κάνει μέχρι τα 30;

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Γιατί έχει κρατήσει και τα δυο επίθετά της;

Πατρίτσια Περιστέρη: «Δεν υπήρξα ποτέ τρίτο πρόσωπο»