Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τελικά χώρισαν ή όχι;

Ο Πάνος Βλάχος έχει συζητηθεί πολύ τελευταία, εξαιτίας της φήμης που τον ακολουθεί πως χώρισε από την αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, ο ηθοποιός διευκρίνησε και πώς βρέθηκε από πρωταγωνιστής στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» στο Λος Αντζελες. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πρόκεται για ιδέα της Ιωάννας, που το είχε πάντα όνειρο ζωής να προσπαθήσει να κάνει τη δική της καριέρα εκεί.

Με αφορμή λοιπόν και την αναφορά του στην όμορφη ηθοποιό, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες περί χωρισμού τους, με τον ίδιο να απαντά: «Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε, οι παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουμε, ο τρόπος που ντυνόμαστε και που συμπεριφερόμαστε, έχουν έναν αντίκτυπο. Κάποιους επηρεάζουν, κάποιους τους συγκινούν, κάποιους τους απωθούν, αλλά κάτι σημαίνουν. Εγώ έχω επιλέξει να έχω μια ζωή και έναν έρωτα που να μην τα λερώνει κανένας. Οπότε ο λόγος για τον οποίο δεν μιλάω για το τι συμβαίνει στη ζωή μου είναι γιατί για εμένα είναι ό,τι πιο ιερό και ό,τι πιο σημαντικό έχω».

Συνεχίζοντας θέλησε να μεταδώσει το δικό του βαθύτερο μήνυμα: «Δίνω ένα σήμα, λοιπόν, στον κόσμο και στους ανθρώπους που με εκτιμούν ότι, κόντρα σε αυτή τη λογική, την ευτέλεια, τον εξευτελισμό του «παρ΄τα όλα, κόσμε», δεν κρύβομαι γιατί ντρέπομαι. Δεν σωπαίνω γιατί φοβάμαι. Θέλω να έχω έναν έρωτα που να μη μου τον λερώνει κανένας. Ό,τι πιο ιερό έχω εγώ στη ζωή μου είναι η ειλικρίνεια, που ζω στις συναναστροφές μου τις συναισθηματικές. Δεν θέλω αυτές να τις εξευτελίζω και να τις λερώνω. Δεν το κάνω από ντροπή, ούτε από φόβο Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό, που, αν το δημοσιοποιώ, χάνει οποιαδήποτε σημασία».

Ακόμη, εξήγησε πως η σιωπή και η προστασία των προσωπικών του είναι μία στάσ ζωής: «Είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω – και μιλάω γιατί θέλω να κάνω γνωστό ότι κρατάω μια στάση. Αυτό που θέλω να εκπέμψω, λοιπόν, είναι πόσο ιερή και πόσο σημαντική είναι η ζωή απέναντι σε αυτή την ψευτιά που ζούμε. Δεν θέλω να είναι η κουβέντα μας πάνω σε τι γράφεται. Δεν καθορίζονται η ζωή μου, η σχέση μου και τα συναισθήματα μου, από το τι πιστεύεις εσύ για τη ζωή μου ή από το τι γράφεται για μένα και τη ζωή μου. Επειδή είμαι ευάλωτος και συναισθηματικός, μπορεί κάποιες φορές να με στεναχωρεί, αλλά το συναίσθημα μου δεν κλονίζεται – ούτε η ζωή μου ούτε η ιερότητα του τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου – από κανέναν».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Ιωάννα είναι ο άνθρωπος του, είπε στην ίδια λογική με πριν ότι: «Το ποιος είναι ο άνθρωπος μου το ξέρει ο άνθρωπος μου. Το πως ζω, το τι αισθάνομαι το καταλαβαίνεις και τα λόγια μου μιλούν από μόνα τους. Έτυχε να είμαι έτσι ως άνθρωπος έτυχε να αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάω, δεν είναι κομμάτι κάποιου επαγγελματικού πλάνου».

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα