Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ πόζαρε σαν μοντέλο: Η χαλαρή πόζα που το Παλάτι πίστευε ότι θα “ρίξει” την μοναρχία
instagram@theroyalfamily

Με αφορμή τη κυκλοφορία του καινούργιου βιβλίου της πρώην στιλίστριας της Βασίλισσας Ελισάβετ, Angela Kellly, με τίτλο «The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe», η βρετανική έκδοση του περιοδικού Hello έδωσε στη δημοσιότητα μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία της Βασίλισσας που μας δείχνει μια άλλη εκδοχή του εαυτού της.

Η στιλίστρια αποκαλύπτει πως την εποχή που συνεργαζόταν με την βασίλισσα, εκείνη της είχε αποκαλύψει πως επιθυμούσε πολύ να φωτογραφηθεί κάποια στιγμή ανεπίσημα, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να ποζάρει παίρνοντας ένα σοβαρό ύφος και μια συγκεκριμένη στάση σώματος.

https://www.instagram.com/p/B4MQiaDHpJn/?utm_source=ig_web_copy_link

Την περίοδο που η Angela έγραφε το πρώτο της βιβλίο, θυμήθηκε την κουβέντα που είχαν κάνει και τότε την ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει μια τέτοια φωτογράφιση.

«Η βασίλισσα με κοίταξε έκπληκτη όταν τη ρώτησα αν γνώριζε ποιο θα ήταν το αντίκτυπο αυτών των φωτογραφιών. Δεν της πήρε πολύ ώρα να απαντήσει: Ναι, θα το έκανε και ναι ήταν σίγουρη για αυτό» λέει η ενδυματολόγος μέσα στο βιβλίο της.

Την ώρα που ο φωτογράφος, Barry Jeffery της έδινε κάποιες φωτογραφίες σχετικά με την φωτογράφιση, η βασίλισσα σήκωσε ευγενικά το χέρι της σε εκείνον και του είπε: «Όχι Barry έτσι θα το κάνουμε, απλά συνέχισε να με τραβάς και θα έχουμε τελειώσει».

«Η βασίλισσα στάθηκε μπροστά στον φακό, ποζάροντας με τα χέρια στις τσέπες και κάνοντας πόζες επαγγελματιών μοντέλων» προσθέτει η στιλίστρια.

Οι φωτογραφίες δεν βγήκαν βέβαια στη δημοσιότητα κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του Παλατιού θεώρησαν πως αυτές οι ανεπίσημες φωτογραφίες θα μπορούσαν να ρίξουν τη μοναρχία.

«Η άποψη τους ήταν πως αυτές οι ανεπίσημες φωτογραφίες θα μπορούσαν να ρίξουν την μοναρχία και πως δεν είναι κατάλληλες για να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Δεν έχω ιδέα γιατί είχαν αυτή την άποψη»πρόσθεσε  η Angela.

[ap-read-more post=”628739″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα