Όσκαρ 2014: Tι φιλοδώρημα πήρε ο άνθρωπος που σέρβιρε pizza στο μισό Hollywood;

Φανταστείτε το εξής: Είναι απόγευμα και είστε ως συνήθως στη δουλειά σας (ας πούμε στην πιτσαρία Big Mamas & Papas) και ξαφνικά δέχεστε μια παραγγελία για 20 πίτσες (με τυρί/πεπερόνι/μανιτάρια/ελιές) για τη αυριανή τελετή των βραβείων Oscar, «για τους ανθρώπους που θα είναι εκεί».

Την επόμενη μέρα, πηγαίνετε αυτοπροσώπως την παραγγελία και σας υποδέχεται, όχι κάποιο μέλος του συνεργείου αλλά η ίδια η οικοδέσποινα των βραβείων, Ellen DeGeneres. Και όχι σε κάποιο καμαρίνι, αλλά στην αίθουσα όπου εκείνη τη στιγμή διεξάγεται η 86η απονομή των βραβείων Oscar. Στη συνέχεια, αφού ξεπεράσετε το αρχικό σοκ, σερβίρετε από ένα κομμάτι pizza σε ανθρώπους όπως ο Brad Pitt, η Μeryl Streep και ο Harrison Ford (o DiCaprio δεν είχε όρεξη και αρνήθηκε). A, και με μερικά εκατομμύρια μάτια να παρακολουθούν από όλον τον πλανήτη.

Αυτή ήταν λίγο πολύ η εμπειρία του όπως την περιέγραψε ο Εdgar Martirosyan, την επομένη των βραβείων στην εκπομπή της Ellen (όπου by the way, πολύ άνετο τον είδαμε). O 30χρονος συνιδιοκτήτης της πιτσαρίας Big Mama’s & Papa’s δήλωσε ακόμη πως η Julia Roberts είναι η γυναίκα των ονείρων του και το να της σερβίρει pizza ήταν κάτι τρελό για τον ίδιο.

Το γεγονός ότι για το φιλοδώρημά του η Ellen συγκέντρωσε 600 δολλάρια από τους παρευρισκόμενους (μέσα στο περιβόητο καπέλο του Pharrell Williams) και συμπλήρωσε άλλα 400 ώστε ο Edgar να φύγει από το Dolby Theater με tips ύψους 1000 δολλαρίων θα λέγαμε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα (ή το πεπερόνι στην πίτσα;).

Διαβάστε ακόμα: Kαι κλάμα η κυρία: Οι νικήτριες των Όσκαρ που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, όπως τις είδαμε στα κανάλια Novacinema