Όροι συμμετοχής διαγωνισμού με sms «Συλλεκτικά κραγιόν Lancôme με Swarovski»

1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «OLIVE MEDIA Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, (Λ. Κηφισίας 36) εκδότρια του μηνιαίου περιοδικού “INSTYLE” στο εξής καλούμενη «o Διοργανωτής» σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “L’OREAL HELLAS A.E.” η οποία εδρεύει στην Ν. Ιωνία, (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α) στο εξής καλούμενη «η Εταιρεία», διοργανώνουν διαγωνισμό μέσω SMS στο περιοδικό “INSTYLE” τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 26 Νοεμβρίου 2013.

2. Ημερομηνία εκκίνησης του διαγωνισμού ορίζεται η 26η Νοεμβρίου 2013 και ώρα 06.00 έως την 9η Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 13.00 με δώρο δέκα (10) συλλεκτικά κραγιόν L’Absolu Rouge, «Pure luxury collector’s edition” όπως αυτά εμφανίζονται στην καταχώρηση του διαγωνισμού. Με ενδεικτική τιμή, για την Ελλάδα τα 33,00€, η συνολική αξία του δώρου ανέρχεται στα 330€.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, αναγνώστες του περιοδικού “INSTYLE” και άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, της Εταιρείας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, όπως επίσης οι προμηθευτές τους ή εταίροι τους, οι εργαζόμενοι στο σύνολο των διαφημιστικών εταιρειών που τυχόν εμπλακούν στον Διαγωνισμό, καθώς και οι οικογένειες όλων των ανωτέρω εργαζόμενων μέχρι β΄ βαθμού συγγένειας.

4. Ο Διοργανωτής θεωρεί, ότι αυτός που συμμετέχει στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτού sms είναι ο κάτοχος ή αυτός που έχει τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό.

5. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να συμπληρώσει στο sms τα εξής στοιχεία: «INSTYLE» (κενό) «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ» και να το αποστείλει στο 54010. Το κόστος κάθε μηνύματος είναι €0.75 + Φ.Π.Α 23%.

6. Κάθε συμμετοχή, που θα σταλεί εκτός των ανωτέρω (υπό 1) χρονικών πλαισίων θεωρείται εκπρόθεσμη και ως εκ τούτου μη έγκυρη. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνον όσοι διαγωνιζόμενοι έστειλαν έγκυρη συμμετοχή.

7. Την 10η Δεκεμβρίου 2013 στις 16.00 θα διενεργηθεί κλήρωση στα γραφεία του «διοργανωτή» από την οποία θα αναδειχθούν δέκα (10) τυχεροί νικητές. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν από τον Διοργανωτή τηλεφωνικά στη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό για την ημερομηνία και τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Η παραλαβή των δώρων από την διοργανώτρια Εταιρία, πρέπει να γίνει υποχρεωτικά το αργότερο εντός 20 ημερών από την επικοινωνία των νικητών, άλλως οι νικητές χάνουν το δικαίωμα τους στα δώρα. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν και στο InStyle τεύχος Ιανουαρίου 2014, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου 2013.

8. Ρητά δηλώνεται ότι η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, που διαχειρίζεται τη λήψη των SMS θα διατηρεί αποκλειστικά και μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες μηνύματα, καταγράφοντας συγχρόνως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονική στιγμή (ώρα και δευτερόλεπτο) αποστολής τους, καθώς και τον αριθμό της κάρτας SIM μέσω του οποίου έχει αποσταλεί το SMS μήνυμα.

9. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τον Διοργανωτή απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης του νικητή του διαγωνισμού και για την επικοινωνία του περιοδικού μαζί του και ακολούθως όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τον Διοργανωτή.

10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα