Η Oprah, η καριέρα της και η άρνηση της για τη μητρότητα

Η Oprah Winfrey έχει χτίσει αναμφίβολα μία τεράστια καριέρα, κάνοντας πολλές θυσίες και ιδιαίτερα στην προσωπική της ζωή, ένα από αυτά είναι η μητρότητα. Η ίδια δηλώνει ότι αποφάσισε να παραιτηθεί από την απόκτηση παιδιών, ενώ παραδέχεται ότι δεν μετανιώνει καθόλου γι’ αυτό και ότι ποτέ δεν βρήκε την ιδέα της μητρότητας ελκυστική «Αν είχα παιδιά, θα με μισούσαν».

Από μικρό κορίτσι η Oprah, είχε πάντα διαφορετικά όνειρα από τους συμμαθητές της, όπως για παράδειγμα, πώς θα μπορούσε να γίνει σαν τον Martin Luther King. Μπορεί η διάσημη παρουσιάστρια να μην έχει δικά της παιδιά αλλά αφιερώνει πολύ από το χρόνο της στους μαθητές του σχολείου Oprah Winfrey Leadership Academy ,το οποίο άνοιξε το 2007 και η ίδια έχει συνεισφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια. Η πρώην παρουσιάστρια του talk show THR, συμμετείχε στην ταινία «The Butler», του Lee Daniels και έλαβε ένα από τα βραβεία SAG για το συγκεκριμένο έργο.

Η ημέρα της Oprah ξεκινάει στις 7:30 το πρωί –χωρίς ξυπνητήρι- ανταλλάσει e-mail με τις φίλες της και τους δίνει συμβουλές στα προβλήματα τους. Η πολυάσχολη και απαιτητική με τον εαυτό της παρουσιάστρια, βρίσκει χρόνο, και 2 φορές το χρόνο επισκέπτεται το σχολείο, ενώ πρόσφατα άνοιξε το σπίτι της στο Montecito για ένα δείπνο ευχαριστιών με τους πρώην φοιτητές της από το πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα