Ολυμπία Χοψονίδου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, 10 ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας τους

Διαβάζουμε στο Peoplegreece.com πως η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, διανύουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους, μια και δέκα μέρες πριν μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την υπέροχη οικογένειά τους – απέκτησαν το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Αυτό το γνωστοποίησε σε όλους η σύντροφος του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με μια φωτογραφία, που απεικόνιζε ένα πίνακα της ζωγράφου Katie Μ. Berggren, βάζοντας ως λεζάντα τέσσερα εικονίδια, τρία μικρά αγοράκια και ένα κοριτσάκι, ενώ στη συνέχεια ανέβασε κι άλλα στιγμιότυπα από το μαιευτήριο.

Την περασμένη Παρασκευή, η ευτυχισμένη μανούλα και ο Βασίλης Σπανούλης βγήκαν από το μαιευτήριο. Δέκα μέρες μετά, η χαρούμενη μητέρα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό της αδερφής της,Βαλέρια Χοψονίδου.

Και θέλησε να το μοιραστεί με όλους τους ηλεκτρονικούς της φίλους, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στα social media:

olimpia-xopsonidou-aderfh

Όσον αφορά στο όνομα που θα πάρει, θα είναι Αιμιλία από τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Πες το με μια selfie: Μάνος Ιωάννου και Βαλέρια Χοψονίδου επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Ολυμπία Χοψονίδου: Στην παραλία με φουσκωμένη κοιλίτσα και παρέα τους γιους της

Σπανούλης-Χοψονίδου: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές στη Μαδρίτη