Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Johnny Depp και της Amber Heard το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Getty Images/ Ideal Images

Οι εκπρόσωποι τύπου του Depp, 51, και της Amber Heard, 28, δεν έχουν ακόμα απαντήσει στην επιθυμία του People για σχετικά σχόλια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα του The Rum Diary το 2011, αλλά δεν ξεκίνησε να βγαίνει ως ζευγάρι μέχρι το 2012, όταν ο Depp χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, Vanessa Paradis. Τον Ιανουάριο του 2014, πηγές επιβεβαίωσαν στο People ότι ο Johnny Depp και η Heard αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Το Δεκέμβριο που μας πέρασε υπήρχαν φήμες πως το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση στη σχέση του, φήμες που όμως διαψεύστηκαν όταν μοιράστηκαν ένα πολύ καυτό φιλί δημοσίως στο 8ο Ετήσιο Heaven Gala στο L.A. στις αρχές Ιανουαρίου.

Johnny Depp

Οι φήμες πως ο γάμος είναι κοντά ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν πως ο Depp φορούσε στο δάχτυλό μια κλασική βέρα (κάτι που δεν έκανε ποτέ πριν), κατά τη διάρκεια ων συνεντεύξεων που έδωσε για την προώθησε της νέας του ταινίας, Mortdecai.

Τώρα που τελείωσε η προώθηση της ταινίας του και λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής όπου θα πρωταγωνιστήσει και πάλι, φαίνεται πως είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις την αγαπημένη του Amber, Mrs. Jack Sparrow.

H New York Post, η οποία πρώτη δημοσίευσε την είδηση του γάμου, αναφέρει πως οι καλεσμένοι του θα μείνουν σε γιοτ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του γάμου (μια μόλις εβδομάδα πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου), αλλά το ιδιόκτητο γιοτ του Depp, το 48μετρο Vajoliroja, πουλήθηκε πριν από λίγα χρόνια. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να νοικιάσει κάποιο άλλο (λογικά μεγαλύτερο) για το γεγονός. Πληροφορίες για το νυφικό της Amber αλλά και το κοστούμι του γαμπρού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Πηγή peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Johnny Depp: Ανέβηκε στη σκηνή των Hollywood Film Awards… λιώμα στο μεθύσι!

Δείτε πως ήταν ο Johnny Depp όταν πήγαινε Λύκειο!