Όλες οι φορές που η Μαρία Μπακοδήμου “ανέβασε” φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της

Μπορεί να ήταν παντρεμένοι μόλις για έναν χρόνο αλλά μη ξεχνάμε ότι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το Νικήτα και τον Άρη. Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, που μπορεί να έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια πριν αλλά φαίνεται ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα όπως φαίνεται από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Power of Love,  οι δυο τους θα περάσουν μαζί τις διακοπές του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τους δυο τους να φεύγουν με ένα διθέσιο αμάξι γράφοντας χαρακτηριστικά απο κάτω:«Οι παλιές αγάπες πάνε εκδρομή». Μάλιστα είδε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Υou ότι πρόσφατα έγιναν πιο φιλικές οι σχέσεις τους.

«Δεν είμαι φίλη με όλους τους πρώην μου. Τώρα είμαι φίλη, ας πούμε, με τον μπαμπά των παιδιών μου, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Είχαμε μια σχέση μέχρι πρότινος οριακά καλή γιατί είμαστε γονείς, στην πορεία όμως που μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε μπορώ να πω ότι είμαστε πιο καλά από ποτέ. Νιώθω πιο ασφαλής μαζί του γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών και μπορώ εάν χρειαστεί να ζητήσω την βοήθεια του. Νομίζω πως ένα μεγάλο κομμάτι που χαλάει τις σχέσεις μας μόλις χαλάει το ερωτικό στοιχείο είναι ο εγωισμός και δεν πρέπει να τον αφήνεις να καταστρέφει τη σχέση με έναν άνθρωπο που πέρασες ένα μέρος στη ζωή σου. Τις σχέσεις που θέλεις στη ζωή σου εξάλλου τις προστατεύεις και χωρίς την ερωτική έλξη».

Δείτε όλες τις φορές που η Μαρία Μπακοδήμου έχει “ανεβάσει” φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της

#marymaryshop #marymary

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

Family time #birthdayfun #happybirthday #marymary #salondebricolage

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα