Οι fans στηρίζουν την Selena Gomez μετά το επεισόδιο του “The Good Fight” που αναφέρεται στην μεταμόσχευση που έκανε
Instyle.com

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Twitter, με τα σχόλια να έχουν πάρει φωτιά, γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει, μετά την προβολή ενός επεισοδίου της σειράς “The Good Fight”, όπου έγινε λόγος για την μεταμόσχευση νεφρού, στην οποία υποβλήθηκε η Selena Gomez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)


Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του επεισοδίου, οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να σκεφτούν κάποια αστεία, για να προτείνουν σε έναν τηλεοπτικό παραγωγό και αναφέρουν πως πλέον οι κωμικοί θα πρέπει πια να έχουν ειδική άδεια για να κάνουν ένα αστείο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο cancel culture, δηλαδή στον τρόπο με τον οποίο ακυρώνεται ένας κωμικός, επειδή είπε ένα κακό αστείο. Έτσι η ομάδα αρχίζει να απαριθμεί θέματα που θεωρούνται εκτός ορίων ή ταμπού, αναφέροντας την νεκροφιλία, τον αυτισμό και την μεταμόσχευση νεφρού της Selena Gomez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Good Fight (@the_good_fight)

Η Jennifer Aniston είναι η cover star του τεύχους Σεπτεμβρίου της Αμερικάνικης έκδοσης του InStyle


Η απάντηση των τηλεθεατών ήταν άμεση με τα αρνητικά σχόλια κατά της σειράς να έχουν κατακλύσει το Twitter, δημιουργώντας το hashtag  #RespectSelena. Η ίδια η Gomez απάντησε με μια ανάρτηση της, μέσω των instagram stories, γράφοντας:

“Δεν είμαι σίγουρη πως το να γράφεις αστεία για μια τηλεοπτική σειρά γύρω από την μεταμόσχευση οργάνων είναι δημοφιλές/αποδεκτό, αλλά δυστυχώς, προφανώς, έχει γίνει. Ελπίζω πως την επόμενη φορά που ένα τέτοιο κακόγουστο αστείο παρουσιαστεί σε ένα δωμάτιο συγγραφέων, να ακυρωθεί αμέσως και να μην βγει στον αέρα. Οι θαυμαστές μου πάντα με στηρίζουν. Σας αγαπώ όλους!”.

 

instagram stories/@selenagomez
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα