Όχι, ο Keanu Reeves δεν είναι ‘ήρωας΄επειδή έχει επιλέξει μια 46χρονη σύντροφο

Splash News

Ο Keanu Reeves αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με μια σύντροφό του και η αντίδραση του κόσμου ήταν μάλλον…υπερβολική. Ο ηθοποιός κράτησε από το χέρι την Alexandra Grant σε event του οίκου Gucci και η ηλικία της καλλιτέχνιδας ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου. Μέχρι και η Hellen Mirren βγήκε να δηλώσει ότι- όχι- δεν είναι η σύντροφος του ηθοποιού, αφού πολλοί ήταν αυτοί που –στα αλήθεια ή troll- τις μπέρδεψαν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν η ηλικία της Grant που ενόχλησε –εξάλλου και όσοι αντέδρασαν είδαν στα δημοσιεύματα ότι εκείνη είναι 9 χρόνια μικρότερη του Keanu- αλλά το γεγονός ότι δεν φαινόταν μικρότερή του ή μάλλον ότι δεν φαινόταν όπως οι άλλες 46χρονες του Hollywood. Ναι, δεν είναι όλες οι 40 plus σαν την Jennifern Aniston ή την  Jennifer Lopez.

Εκτός όμως από αυτούς που ενοχλήθηκαν με μια γυναίκα που είναι όμορφη χωρίς να βάφει τα μαλλιά της ή να κάνει botox, ήταν κι εκείνοι που χειροκρότησαν τον Keanu και τον αποκάλεσαν «ήρωα» επειδή δεν ακολουθεί το παράδειγμα των συναδέλφων του επιλέγοντας μια πολύ μικρότερή του σύντροφο. Ήρωα επειδή ερωτεύθηκε μια γυναίκα περίπου στην ηλικία του. Ήρωα επειδή έκανε κάτι φυσιολογικό, όπως το να ερωτευθεί χωρίς να κοιτάξει ηλικία ή χρώμα μαλλιών;