Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Insatgram @thodorismarantinis_official

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ανακοίνωση πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισα να χωρίσουν και μέχρι σήμερα το πρώην ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν έχει μιλήσει για αυτό το γεγονός. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, ενώ συχνά ταξιδεύουν μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τον χωρισμό του από την παρουσιάστρια στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου με αφορμή το νέο του τραγούδι «Αχ, να σε ξέχναγα».

«Το νέο μου τραγούδι είναι το «Αχ, να σε ξέχναγα» κυκλοφόρησε εν μέσω αυτής της κατάστασης. Είναι εσωτερικό και αρκετά διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει τους Onirama, όχι τόσο δυναμικό αλλά φλερτάρει με διαφορετικούς ήχους, ίσως και πιο λαϊκούς, με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ.

Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να γίνει τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.

Στη διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας»