Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μας αφηγείται την πιο αστεία ιστορία που έχει ζήσει στο σεξ

Αρχείο InStyle

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ο ορισμός του καλλιτέχνη. Ο πυρήνας του είναι η υποκριτική, την οποία βιώνει έντονα μέσα από το προσωπικό του φίλτρο και την επικοινωνεί με τις ερμηνείες του πάνω στη σκηνή, αλλά η ανάγκη του να εκφραστεί αγγίζει κι άλλες τέχνες, από τη φωτογραφία και τη μουσική μέχρι τη μαγειρική. Το πάθος του, όταν μιλάει για τις ικανότητές του στην κουζίνα, το προδίδουν. «Μαγειρεύω πολύ, γιατί μου αρέσει. Νιώθω ότι δημιουργώ και ποτέ δεν κάνω το ίδιο φαγητό. Ανοίγω τα ντουλάπια και ό,τι φτιάχνω θα έχει μια νέα ιδιαιτερότητα, ακόμα κι αν είναι ίδια η πρώτη ύλη» μας λέει. Ο νέος πρωταγωνιστής της Μουρμούρας έχει μια ακραία, ενδιαφέρουσα θεατρική πορεία και ακόμα κι αν νιώθετε ότι τον γνωρίζετε καλά από τα σχόλια που έχετε ακούσει, στην πραγματικότητα είναι ένας καλλιτέχνης που μιλάει σπάνια, γιατί δεν τον αφορά ιδιαίτερα το celebrity κομμάτι που ακολουθεί το επάγγελμά του.  Αφού τον κυνηγήσαμε ανάμεσα στις παραστάσεις του Σεξ Λεξικόν και στα γυρίσματα του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, καταφέραμε να κουβεντιάσουμε μαζί του για την τέχνη, το σεξ, τη Μαίρη και όλα όσα συνθέτουν την καθημερινότητα του ηθοποιού. Απολαύστε τον σε μια σπάνια συνέντευξη.

Διαβάστε επίσηςΣταματίνα Τσιμτσιλή: Η αλλαγή στην εμφάνιση της εγκυμονούσας από το 1999 μέχρι σήμερα είναι απίστευτη

Πρωταγωνιστείς στην παράσταση Σεξ Λεξικόν, την ιστορία δύο εφήβων που κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Με αφορμή αυτό, θέλω να μου διηγηθείς το πιο αστείο περιστατικό που σου έχει συμβεί στο σεξ.

Είναι πολύ αστείο το ότι την πρώτη φορά που έκανα σεξ η διάρκεια της συνεύρεσης ήταν η ελάχιστη δυνατή, αλλά επειδή δεν ήθελα να το δείξω στη σύντροφό μου, συνέχισα την κινησιολογία του σεξ μέχρι που δεν μπορούσα άλλο να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της πράξης. Στο τέλος αναγκάστηκα να προσποιηθώ οργασμό εκείνη τη στιγμή, γιατί απλά δεν γινόταν να συνεχίσω.

Info: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην παράσταση Σεξ Λεξικόν Η Επιστήμη του Έρωτα με τη Φωτεινή Αθερίδου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην παράσταση Gloom με την ομάδα C. for Circus – και οι δύο στο Θέατρο 104. Επίσης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή δείτε τον στην τηλεοπτική σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα στον Alpha και από τα μέσα Δεκεμβρίου στη μίνι σειρά τρόμου Athens Dark στο Netwix.

Διαβάστε επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος και θύμομαστε πως έγινε glam celebrity από κορίτσι της «διπλανής πόρτας» 

Info: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην παράσταση Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Έρωτα με τη Φωτεινή Αθερίδουκαι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην παράσταση Gloom με την ομάδα C. for Circus – και οι δύο στο Θέατρο 104. Επίσης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή δείτε τον στην τηλεοπτική σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούραστον Alpha και από τα μέσα Δεκεμβρίου στη μίνι σειρά τρόμου Athens Darkστο Netwix.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram