Ο Robert Pattinson είναι το πρόσωπο του αρώματος Dior Homme

Αρχείο InStyle

Η αλήθεια είναι ότι μετά την εμφάνιση του στις Χρυσές Σφαίρες, που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα μέσα στο 2013, δεν είχαμε ακούσει κάποιο επαγγελματικό νέο για τον πρωταγωνιστή των «Twilight», Robert Pattinson. Συνεπώς, η είδηση ότι θα μπορέσουμε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη διαφημιστική καμπάνια του καινούργιου αρώματος Dior, με πρωταγωνιστή το διάσημο ηθοποιό, ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη.

Υπεύθυνη για το αποτέλεσμα είναι η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin, η οποία έβαλε την υπογραφή της στην καμπάνια αλλά και στο backstage video που δημιουργήθηκε για τη διαδικτυακή έκδοση του γερμανικού περιοδικού TUSH.

Ολοκληρωμένη η καμπάνια, που γυρίστηκε με φόντο τη Νέα Υόρκη, θα παρουσιαστεί τον Οκτώβρη και αν κρίνουμε από το μέχρι τώρα δείγμα, δεν περιμένουμε σε καμία περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα να είναι κάτι λιγότερο από προσεγμένο, κομψό και σέξι. Επηρεασμένο από τις νότες κεχριμπαριού που μας ταξιδεύουν στην Ινδία και αποτελούν ένα από τα βασικά συστατικά του αρώματος.

Στο Behind-the-Scenes video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Robert Pattinson να πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Dior Homme, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.

http://vimeo.com/72639102