Ο πρώην γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει: Ο Κάρολος και η Νταϊάνα ήταν ερωτευμένοι

Αρχείο InStyle

Ήταν αυθεντικά ευτυχισμένοι ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τα πρώτα χρόνια του γάμου τους παρά τα όσα υποστηρίζονται και προβάλλονται στον τέταρτο κύκλο της σειράς του Netflix, Τhe Crown. Αυτήν την αποκάλυψη έκανε ο πρώην γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ Ντίκι Άρμπιτερ μιλώντας σε εκπομπή της True Royalty TV, προσθέτοντας παράλληλα ότι η σειρά έπρεπε να φέρει «προειδοποίηση για την υγεία στην αρχή» λόγω των ανακριβειών της. Η σειρά υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος κοιμήθηκε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς την παραμονή του γάμου του με την Νταϊάνα και συνέχισε τη σχέση του μαζί της παρά το γεγονός ότι είχαν ελάχιστη ή και καθόλου επαφή στα πρώτα πέντε χρόνια του γάμου του με την Νταϊάνα. Ο Κάρολος απεικονίζεται ως ψυχρός, συναισθηματικά καταχρηστικός και έξαλλος με τα υστερικά ξεσπάσματα της συζύγου του, αλλά ο Άρμπιτερ είπε ότι δεν είναι αλήθεια πως το ζευγάρι δεν είχε ποτέ καλή σχέση. «Θυμάμαι ότι πήγαν περιοδεία αμέσως μετά που παντρεύτηκαν το 1981 και ήταν η πρώτη πριγκίπισσα της Ουαλίας σε περίπου 80 χρόνια, τόσο σημαντικό ήταν. Δεν μπορούσε να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλο. Ο Κάρολος συνήθιζε να της πιάνει τον πισινό συχνά, Υπήρξαν φορές που της χούφτωνε τους γλουτούς, ακόμη και στην Αυστραλία» είπε ο Άρμπιτερ.

«Είχαν σχέση από την αρχή, υπήρχε αυθεντική αγάπη και ευτυχία εκεί» επεσήμανε και εξαπέλυσε πυρά κατά του Netflix. «Το κοινό θα έπρεπε να ενημερωθεί ότι αυτό που παρακολουθούν δεν είναι αληθινό. Μιλάμε για μια προειδοποίηση για την υγεία στην αρχή. Μία γραπτή προειδοποίηση δεν είναι καλή, πρέπει να ειπωθεί στη αρχή ώστε οι άνθρωποι να την αντιληφθούν. Πρέπει να υπάρχει μία σωστή προειδοποίηση στην αρχή, προφορική».

Επίσης, άλλη ανακρίβεια είναι το τεστ του Μπαλμόραλ το οποίο όπως απεικονίζεται στο «The Crown», δείχνει τη Μάργκαρετ Θάτσερ να γελοιοποιείται από τος γαλαζοαίματος επειδή έφερε λάθος ρούχα μαζί της, να προσπαθεί να φιλοδωρήσει το προσωπικό και να παραπονιέται επειδή κάποιος τακτοποίησε τα ρούχα του συζύγου της.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο enikos.gr