Ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστεί σε παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα την Πρωτομαγιά στο netflix

Splash News

Τόσο η Meghan Markle όσο και ο πρίγκιπας Harry διανύουν μία αρκετά παραγωγική περίοδο, παρόλο που βρίσκονται σε καραντίνα. Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του σε διάφορες φιλανθρωπίες και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle τώρα έχει σειρά ο Harry.

Ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να εμφανιστεί στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα επετειακό παιδικό πρόγραμμα. Με αφορμή την επέτειο των 75 χρόνων από την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου “Τόμας το τρενάκι” από το οποίο προέκυψε και η δημιουργία της τηλεοπτικής εκπομπής που έχουν λατρέψει χιλιάδες παιδιά, ο πρίγκιπας Harry θα διαβάσει την εισαγωγή του βιβλίου. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στο Netflix την Πρωτομαγιά.

Το κείμενο που θα διαβάσει ο Harry προέρχεται από το επεισόδιο με τίτλο «η βασιλική μηχανή», στο οποίο εμφανίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος φυσικά ως κινούμενα σχέδια.

View this post on Instagram

#PrinceHarry loves the kids which is why it’s no surprise to hear he recorded a special introduction for #ThomasAndFriends 75th Anniversary Special ? (Photo: Mattel)

A post shared by StorageBlue (@storagebluetv) on