Ο πρίγκιπας Harry μόλις απάντησε στη μεγαλύτερη απορία που είχαμε μετά το Megxit

instagram@sussexroyal

Όταν η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram πως αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, πολλά ήταν τα ερωτήματα που γεννήθηκαν στους royal fans. Από το πως θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι μέχρι το αν ο Harry παραμένει διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Harry παραμένει έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και προσθέτει πως τόσο ο ίδιος όσο και η Meghan θα συνεχίσουν να διατηρούν επισήμως τους τίτλους «Αυτού Υψηλότητες», παρόλο που δεν θα τους χρησιμοποιούν ενεργά. Αναφέρει επίσης πως θα κρατήσουν τους τίτλους «Κόμης και κόμισσα του Dumbarton» και «βαρόνος και βαρόνη του Kilkeel».

Όπως έγινε ήδη γνωστό, τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου θα τεθεί σε ισχύ η επίσημη παραίτηση του  από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Από εδώ και στο εξής Meghan και Harry δεν θα διατηρούν πια το γραφείο τους στο Παλάτι και στην Βρετανία θα εκπροσωπούνται από την καινούργια τους φιλανθρωπική οργάνωση.