Ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο δεν είναι πια single

Image by Splash/Ideal

Δεν είναι κρυφό ότι ο Robert Pattinson είναι ένας από τους πιο ωραίους άντρες στον κόσμο. Για κάποιους φαν των ταινιών Twilight, θα λέγαμε ότι ήταν και θα είναι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Το αγόρι αυτό που μεγάλωσε και έγινε πλέον ηθοποιός με υποκριτική δεινότητα πρωταγωνιστεί σε arthouse ταινίες σαν την τελευταία παραγωγή του Πάρι Κασιδόκωστα Good Time των αδερφών Safdie (η εν λόγω ταινία έφερε μάλιστα τον όμορφο πρωταγωνιστή μέχρι και την Ελλάδα), έχει σχετιστεί με σχεδόν μόνο διάσημες γυναίκες και φυσικά κάθε του ερωτική περιπέτεια απασχολούσε τα media και τους paparazzi που τον κυνηγούν χρόνια.

Actor Robert pattinson introduced film The Rover at 53rd Karlovy Vary International Film Festival in Karlovy Vary, Czech Republic  Pictured: Robert Pattinson Ref: SPL5008733 070718 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com  Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com  World Rights, No Czechia Rights, No Slovakia Rights
Image by Splash/Ideal

Ο Robert είχε για καιρό σχέση με την τραγουδίστρια FKA Twigs και μάλιστα είχε φτάσει και κοντά στο γάμο, αλλά τελικά το ζευγάρι δεν κατάφερε να μείνει μαζί και μετά από χρόνια σχέση χώρισε οριστικά και αμετάκλητα, μιας και η τραγουδίστρια σύντομα μετά το χωρισμό της βρήκε ξανά την αγάπη στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Ο Robert έκτοτε ήταν μόνος μέχρι και σήμερα που αποκαλύφθηκε σε όλα τα lifestyle περιοδικά του κόσμου ότι μάλλον το όμορφο αγόρι βρήκε ξανά την αγάπη στην αγκαλιά του μοντέλου Suki Waterhouse, πρώην συντρόφου του Bradley Cooper. Το ζευγάρι εθεάθη στην προβολή της ταινίας Mamma Mia! Here We Go Again σε τρυφερές στιγμές. Ελπίζουμε να είναι όντως μαζί και να είναι και οι δύο πιο τυχεροί σε σχέση με τους παλιότερους έρωτές τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram