Ο Ολυμπιονίκης Tom Daley φωτογραφήθηκε να πλέκει στις κερκίδες του Τόκιο!

INSTAGRAM/@MADEWITHLOVEBYTOMDALEY

Μετά την μεγάλη επιτυχία του και την κατάκτηση του Χρυσού Ολυμπιακού Μεταλλίου, ο Tom Daley, επέστρεψε στις κερκίδες του Τόκιο, για να υποστηρίξει τους συναθλητές του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Daley (@tomdaley)


Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε εντυπώσεις είναι η επιλογή του να φέρει τα αγαπημένα του σύνεργα για πλέξιμο, καθώς έβλεπε τις προσπάθειες των συναθλητών του. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έμεινε ασχολιάστο από τον speaker του BBC: “Εδώ βλέπουμε τον Tom Daley, που έχει βγάλει έξω τις βελόνες πλεξίματος. Τι πιστεύετε ότι φτιάχνει εκεί; Για ποιον να είναι αυτό το μωβ πλεκτό;”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)


Ο κορυφαίος αθλητής της κατάδυσης είχε εξομολογηθεί πως το πλέξιμο, ήταν μια από τις ασχολίες που τον βοήθησαν να ξεπεράσει το άγχος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του, καθώς ήταν ένα είδος διαλογισμού για εκείνον. “Το μόνο πράγμα που με κράτησε στα λογικά μου μέσα σε όλη αυτή την διαδικασία είναι η αγάπη μου για το πλέξιμο, το βελονάκι και όλων των ειδών τις ραφές”, δήλωσε.

Styling guide: 10+1 σύνολα για να αναδείξετε το λευκό σας παντελόνι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Daley (@tomdaley)


Στη συνέχεια, ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο ένα βίντεο, όπου δείχνει ένα από τα δημιουργήματά του. “Σήμερα το πρωί έκανα αυτό το μικρό πουγκί για να σταματήσει το μετάλλιο μου να γρατζουνίζεται”, είπε και μας έδειξε περήφανα ένα μικρό πουγκάκι με τα χρώματα της σημαίας του Τόκιο.

Η ζωή του Louis Vuitton θα γίνει video game