Ο Μίνως Θεοχάρης συγκλονίζει για το bullying: «Οι ώρες στο σχολείο ήταν μαρτυρικές»

Ο Μίνως Θεοχάρης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που κατάφερε να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ενώ έχει κάνει πολλά πράγματα στον κόσμο του θεάματος το ευρύ κοινό το γνώρισε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία του MEGA «Κάτω παρτάλι».

Το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Parole και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα πολύ δύσκολα πράγματα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Όπως δήλωσε, υπέστη σχολική βία και αυτό κράτησε για πολλά χρόνια. Συνήθως τα μαθητικά χρόνια ενός παιδιού πρέπει να συνδυάζονται με όμορφες αναμνήσεις και χαμόγελο, ωστόσο ο Μίνως Θεοχάρης στις τάξεις του γυμνασίου αλλά και του λυκείου πέρναγε άσχημα: «Από την α’ γυμνασίου μέχρι την γ’ λυκείου ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου, τα πιο δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως το σχολείο για εκείνον ήταν μαρτυρικό: «Δεν μπορούσα να μπω μέσα. Πλησίαζα την πόρτα του σχολείου μου για να μπω και πάθαινα κρίση πανικού, δεν ξέρω αν ήταν κρίση πανικού… σίγουρα δεν ήταν. Έφευγα με μεγάλη χαρά αλλά δεν πήγαινα ποτέ με μεγάλη χαρά».

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως εξαιτίας του bullying που δεχόταν από τα άλλα παιδιά, έχασε και μία τάξη στο σχολείο καθώς έκανε δύο φορές την A΄ Λυκείου.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα: