Ο Matthew Perry χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του Molly Hurwitz

Instagram @mattylangfordperry

Η πολυαγαπημένη σειρά «Friends» έκανε μόλις πρόσφατα τη μεγάλη της επιστροφή με το επετειακό επεισόδιο. Παρόλο που αυτό είναι ένα χαρούμενο γεγονός, για τον Matthew Perry δεν φαίνεται να είναι ευχάριστη περίοδος. Ο λόγος; Ο 51χρονος ηθοποιός, χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του Molly Hurwitz.

Courteney Cox: Όλες οι αποκαλύψεις για το reunion των «Friends»

Πριν από εφτά μήνες της είχε κάνει πρόταση γάμου και οι δυο τους ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για τον μελλοντικό έγγαμο βίο τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Δεκέμβριο του 2018 και πρώτη φορά εντοπίστηκαν σε κοινή τους έξοδο το 2019. Όταν τον Νοέμβριο ο ηθοποιός μίλησε για τον αρραβώνα με την αγαπημένη του, είχε δηλώσει: «Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς, η Molly είναι η καλύτερη γυναίκα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με πηγές, ο Perry προσπαθεί να είναι ψύχραιμος και να μην τον επηρεάσει ψυχολογικά αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όπως αναφέρει και ο ίδιος: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα υπολογίζεις. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα».

Η είδηση του χωρισμού αναμένεται να κάνει πιο έντονη τη συζήτηση σχετικά με τη σωματική και ψυχική υγεία του ηθοποιού, η οποία ξεκίνησε μετά την εμφάνισή του στο reunion των «Friends». Συγκεκριμένα, πολλοί fans παρατήρησαν ότι ο Perry δεν φαινόταν στα καλύτερά του και πολλοί ανησύχησαν για τον ίδιο.