Ο Λευκός Οίκος επιστράτευσε την Olivia Rodrigo για την ενημέρωση των νέων για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19

instagram/@oliviarodrigo

Μόλις πριν λίγες μέρες, ο Πρόεδρος Biden υποδέχθηκε την pop star Olivia Rodrigo στον Λευκό Οίκο, η οποία και επρόκειτο να βοηθήσει την διοίκηση των ΗΠΑ με την εκστρατεία ενημέρωσης των νέων σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.


Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση προσπαθεί να προτρέψει τους νέους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, με τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, να ανεβάζει μια νεανική φωτογραφία του στον λογαριασμό του Potus στο instagram.

“Ξέρω ότι αυτός ο νεαρός θα είχε εμβολιαστεί, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε και άλλους νέους ανθρώπους. Ποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει;”.

Η Jennifer Lopez σε τρυφερή στιγμή με την κόρη της


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Biden και ο Dr. Fauci συναντήθηκαν με την Olivia Rodrigo, που ως μια από τις προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στην Gen Z , πρόκειται να δημιουργήσει μια σειρά από videos, όπου θα μιλά για την σημασία του εμβολιασμού και θα απαντά σε σημαντικές ερωτήσεις, που μπορεί να έχει πολύς κόσμος γύρω από την όλη διαδικασία. Τα videos αυτά θα κυκλοφορήσουν μέσω των social media της Rodrigo και του Λευκού Οίκου.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφθασε στην συνάντηση με ένα vintage Chanel σύνολο από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου για το 1995 και το συνδύασε με extravagant πλατφόρμες Giuseppe Zanotti, σε λευκό χρώμα. Η Olivia, μάλιστα, επέλεξε να βάλει και ένα ζευγάρι κοντά μαύρα καλτσάκια, που έδωσε ένα preppy style στο look.

Μια πολύ έξυπνη και στρατηγική κίνηση από την κυβέρνηση της Αμερικής, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση της νέας μετάλλαξης Δ της νόσου Covid-19, που δυστυχώς έχει αρχίσει να εξαπλώνεται επικίνδυνα και στις ΗΠΑ.