Ο Λάμπης Λιβιεράτος: Πώς έκρινε την παρουσιάστρια Εύη Αδάμ στην έκθεση Erotic Art 2014;

Η Εύη Αδάμ μαζί με την Τζέιν Σαμπανίκου παρουσίασαν την Erotic Art 2014 την προηγούμενη εβδομάδα. Η κίνηση αυτή της Εύης Αδάμ παραξένεψε πολλούς αρχικά γιατί πρόκειται για ένα ιδιαίτερο event και έπειτα γιατί το πρώην μοντέλο είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών με ένα διαφορετικό προφίλ. Ρόλο έπαιξε βέβαια και η αμφίεση της Εύης Αδάμ στη σκηνή της ερωτικής έκθεσης η οποία επίσης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Κάποιοι βέβαια ισχυρίστηκαν πως ήταν απλώς μια δουλειά και τίποτα παράπονο και δεν υπάρχει κανείς λόγος για σχόλια και κριτική.

Την παρουσία της εκεί ζήτησαν φίλοι και θαυμαστές να σχολιάσει ο πρώην άντρας της, Λάμπης Λιβιεράτος. Ο τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει δημόσια την άποψή του με ένα status του στο Facebook.

 

adam-erotic, livieratos, apantisi, peoplegreece

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έγραψε χαρακτηριστικά:

Επειδή αρκετοί με ρωτάτε στο inbox ποια η γνώμη μου για το Erotic show 2014 όπου παρουσίασε η πρώην σύζυγος μου και μητέρα των δύο παιδιών μου, έχω να πω και δημόσια το εξής:
Το σεξ και ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έδωσε η φύση στον άνθρωπο για να απολαμβάνει και να νιώθει στη ζωή του!
Υπάρχει ελευθερία έκφρασης και λόγου γύρω απ αυτό( στις μέρες μας τουλάχιστον) και όλοι οι άνθρωποι θα πρεπε να μαστε απελευθερωμένοι γύρω απ αυτό το θέμα!
Από αυτό όμως που αναφέρω παραπάνω μέχρι το σημείο να κάνουμε μια έκθεση δήθεν εικαστική εξυμνώντας τον έρωτα και τις προεκτάσεις του και να καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό όπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρίς κανένα συντηρητισμό λέω , πιστεύω ότι έγινε αυτές τις εορταστικές μέρες στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση!
Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και το τι πιστεύει γύρω από το θέμα σεξ και έρωτας είναι κάτι που σίγουρα δεν αφορά κανέναν όταν όμως το “εκθέτεις” και δημόσια θα πρέπει να σαι αρκετά προσεκτικός ώστε να μη θίγεις και να μην προσβάλλεις και κάποιους συνανθρώπους σου ή ανήλικα παιδιά που ενδεχομένως δε σου φταίνε σε κάτι και που και κάποιοι μπορεί να έχουν και αντίθετη άποψη, που θα πρεπε να είναι σεβαστή στο πλαίσιο μιας υγιούς δημοκρατίας!
Ο καθένας λοιπόν μπορεί και επιβάλλεται να έχει την άποψη του πάνω σ αυτό το θέμα και να βγάλει τα συμπεράσματά του χωρίς να χρειαστεί να θίξει ή να προσβάλει κάποιον άνθρωπο όποιος κι αν είναι αυτός!
Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη που είμαι υπέρμαχος του ” Παν μέτρον άριστον”!
Να στε όλοι καλά, να χετε καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη και δημιουργική χρονιά!

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε επίσης:

Εύη Αδάμ: Το διαζύγιο από το Λάμπη Λιβιεράτο και η σχέση με τις κόρες της

Τα δάκρυα της Εύης Αδάμ στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής

Λάμπης Λιβιεράτος: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά δεν έπεσα»

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα