Ο Kanye West άλλαξε επίσημα το όνομά του σε Ye

bilboard.com

Αυτό το αγόρι όλο μας ξαφνιάζει – και όχι πάντα με την καλή έννοια. Ο ράπερ, Kanye West (Kanye Omari West το πλήρες όνομά του) έλαβε τη δικαστική έγκριση προκειμένου πλέον να τον αποκαλούμε Ye. O 44χρονος μουσικός, παραγωγός και επιχειρηματίας στον τομέα της μόδας χρησιμοποίησε το Ye ως ταυτότητά του στο Twitter για χρόνια και κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο προκειμένου αυτό να είναι το πλήρες όνομά του, χωρίς τη χρήση μεσαίου ονόματος ή επιθέτου.

Η δικαστίνα του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Michelle Williams ενέκρινε το αίτημά του χθες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

“Ye” ήταν επίσης ο τίτλος του άλμπουμ του ράπερ το 2018. Ο ίδιος είπε σε ραδιοφωνικό δίκτυο ότι εκείνη τη χρονιά πίστευε πως το “ye” ήταν η λέξη που χρησιμοποιείτο πιο πολύ στη Βίβλο, όπου σημαίνει “εσύ” «Είμαι λοιπόν εσύ, είμαι εμείς, είμαστε εμείς. Το όνομά μου πήγε από τον Kanye, που σημαίνει το μοναδικό, σε μόνο Ye – απλά αντικατοπτρίζοντας τα καλά μας, τα κακά μας, τα μπερδεμένα μας, τα πάντα».

Ο ίδιος βρίσκεται εν μέσω διαδικασίας διαζυγίου με την Kim Kardashian West, η οποία δεν ζήτησε αλλαγή ονόματος όταν υπέβαλε αίτηση για χωρισμό τον Φεβρουάριο. Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού χρησιμοποιούν το West.

Εμείς τι να πούμε; Όνομά του είναι ότι θέλει το κάνει!