Ο Justin και η Hailey Bieber βρίσκονται στη Μήλο!

instagram/@justinbieber

Εδώ και λίγες μέρες, μετά τη λήξη του ταξιδιού τους στη γαλλική πρωτεύουσα, το ζεύγος Bieber βρίσκεται στη χώρα μας, κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Η Hailey Bieber φόρεσε ένα halter neck φόρεμα για το ρομαντικό ραντεβού της με τον Justin στο Παρίσι


Πιο συγκεκριμένα ήταν το νησί της Μήλου που επέλεξαν να επισκεφτούν, για να χαλαρώσουν μερικές μέρες  και να χαρούν τον ελληνικό ήλιο. Οι ίδιοι, φυσικά, προτίμησαν να μείνουν σε ένα πολυτελές σκάφος και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο, κάνοντας έτσι private εξορμήσεις στις πιο απρόσιτες και εντυπωσιακές παραλίες του νησιού.

Belly chain: Η Hailey Bieber την δοκίμασε, εσύ;


Ο Justin μάλιστα έχει ήδη μοιραστεί αρκετές κοινές φωτογραφίες του με την Hailey από τα διάφορα μέρη που επισκέφθηκαν, όπου φαίνονται full in love, με άψογο summer styling, γεμάτο έντονα neon χρώματα που αναδεικνύουν το μαύρισμα.

Οι δύο Αμερικανοί celebrities έφαγαν τοπικό ελληνικό φαγητό και επισκέφθηκαν τη χώρα της Μήλου για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και να βγάλουν φωτογραφίες.

Επίσης, δεν παρέλειψαν να δουν από κοντά το πανέμορφο χωριό Κλήμα, ένα από τα πιο γραφικά ψαροχώρια του Αιγαίου, με τις πολύχρωμες πόρτες στις σπηλιές που βρίσκονται στα ηφαιστειογενή βράχια, όπου οι ντόπιοι ψαράδες έβαζαν τις βάρκες τον χειμώνα ή όταν είχε κακοκαιρία, για να τις προφυλάξουν, με τον Justin να γράφει πως “αυτό το μέρος μοιάζει με ένα διαυγές ψέμα”.