Ο Justin Bieber αποκάλυψε πως πάσχει από τη νόσο του lyme

Θέλοντας να δώσει την δική του απάντηση σε όσους σχολιάζουν διαρκώς με επικριτικό τρόπο την εμφάνιση και τη φυσική του κατάσταση, ο Justin Bieber αποκάλυψε με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ό,τι έχει προσβληθεί από τη νόσο του Λάιμ (βορρελίωση).

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Πρόσφατα μου διέγνωσαν τη νόσο του Λάιμ και επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζουν το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου».

https://www.instagram.com/p/B7EnV5VHEYp/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο pop star πρόσθεσε ότι γνωρίζει για τις φήμες στα social media που τον θέλουν να αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα με τα ναρκωτικά μετά την δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών του, στις οποίες δεν φαινόταν σε τόσο καλή κατάσταση. Σημείωσε όμως  ότι περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του θα δοθούν με μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή του που θα ανεβούν σύντομα στο κανάλι του στο YouTube.

Θέση σε αυτό το ζήτημα πήρε όμως και η σύζυγος του, Hailey Baldwin, η όποια υπερασπίστηκε τον αγαπημένο της με ένα tweet που παρότρυνε όσους προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το πρόβλημα υγείας του Justin, να κάνουν έρευνα και να ακούσουν τις ιστορίες όσων νόσησαν από αυτή την ασθένεια.

https://twitter.com/haileybieber/status/1215055358995005441

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα