Ο Johnny Depp μόλις δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη

Ανήκει στην κατηγορία των celebrities που αντιστάθηκαν για πολύ καιρό, ωστόσο στο τέλος υπέκυψε. Ο Johnny Depp έκανε αυτό που περίμεναν οι fans του εδώ και πολύ καιρό. Δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram.

Από τη στιγμή που δημιούργησε τον Instagram λογαριασμό του, το προφίλ του Johnny Depp μετρούσε περισσότερους από 800 ένα εκατομμύριο followers.

Ο ηθοποιός θέλησε να χαιρετήσει τους fans του κάνοντας ένα post με το οποίο χαιρετά τον κόσμο του Instagram και μας ενημερώνει πως ετοιμάζει κάτι που πρόκειται να δούμε σύντομα.

https://www.instagram.com/p/B_C26kipVRN/

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers του μερικές σκέψεις για αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες που διανύουμε. Όπως δήλωσε, αυτή είναι η ευκαιρία που έχουμε όλοι να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους και να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο σπίτι ώστε να είμαστε ασφαλείς, τόσο εμείς όσο και όλα τα μέλη της κοινωνίας.

Εκτός από το γεγονός πως δημιούργησε επιτέλους λογαριασμό στο Instagram, ο Johnny Depp είχε προετοιμάσει ακόμα μία έκπληξη. Συνεργάστηκε με τον Jeff Beck και μαζί διασκεύασαν το τραγούδι του John Lennon με τίτλο “Απομόνωση”.

https://www.instagram.com/p/B_DPmUfJ-Th/

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Instafeed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα