Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Alpha! Αυτό είναι το νέο του πόστο

Αναστάτωση προκάλεσε στις αρχές του καλοκαιριού η αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή Ελένη. Ο δημοσιογράφος και η Ελένη Μενεγάκη όπως ήταν γνωστό συνεργάζονταν σχεδόν 17 χρόνια και ουδείς πίστευε πως δε θα είναι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της.

Μετά το μήνυμα που έγραψε ο Γρηγόρης στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα, πολλοί έσπευσαν να ρίξουν την ευθύνη στην παρουσιάστρια με ποικίλα σχόλια. «Έμεινε στον άσο», «Θα μείνει χωρίς δουλειά μετά από 17 χρόνια», ήταν μερικά από αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν καθώς και ο σχολιασμός της Τάνιας Ιακωβίδου για το συμβάν (σ.σ. «Όταν έχεις χάσει τον πιο πολύτιμό σου συνεργάτη… Επέλεξε να αδειάσει τον πιο στενό της συνεργάτη, πετώντας τον σαν ”στημένη λεμονόκουπα‘‘».) που κατέληξε σε δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα όμως με τα όσα δήλωσε ο παραγωγός της εκπομπής Ελένη και μάρτυρας στην υπόθεση, Κεβόρκ Ντε Σαρκισιάν, στο δικαστήριο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έφυγε από την εκπομπή όχι από τον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο δημοσιογράφος είναι υπάλληλος του Alpha και όχι της εκπομπής και δε σταμάτησε να εργάζεται στο κανάλι. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δουλεύει στο τμήμα προγράμματος του Alpha και από τη στιγμή που τελείωσε η καλοκαιρινή του άδεια βρίσκεται κανονικά στο γραφείο του.

Αν θα παραμείνει σε αυτό το πόστο ή αν θα αξιοποιηθεί και σε άλλη θέση στο κανάλι αυτό ακόμα παραμένει άγνωστο.

Πηγή: Peoplegreece.com