Ο Γιάννης Μαρακάκης έγινε 40 ετών: Δείτε τον αδελφό του, Τόλη, στα γενέθλιά του

Ο Γιάννης Μαρακάκης, ο Τόλης Μαρακάκης και ο Έτιεν Τοπαλιάν δημιούργησαν ένα μαγευτικό χώρο στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης με αφορμή τα 40α γενέθλια του Γιάννη Μαρακάκη. Το bar restaurant «40» αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό επάνω στη θάλασσα δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει ιδιαίτερες γεύσεις και δροσερά cocktails.

Ο γνωστός δικηγόρος λοιπόν προχώρησε σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, μετά το κοσμηματοπωλείο στην πλαζ του Αστέρα. Και πάλι όμως έχει στον πλευρό του, τον αδερφό του Τόλη. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί και με τον τρίτο τους συνεργάτη Έτιεν Τοπαλιάν και η ομοιότητά των δύο αδερφών είναι έντονη.

Στο παρελθόν μάλιστα ο Τόλης είχε μιλήσει σε εκπομπή για τον αδερφό του, αναφέροντας πως «είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλιναγωγήσεις έναν άνθρωπο σαν τον Γιάννη».

Δείτε τους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Marakakis-Aderfos

Μεταξύ άλλων, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο πάρτι-εγκαίνια του γνωστού δικηγόρου. Δείτε στη συνέχεια, τις φωτογραφίες που ακολουθούν τις λαμπερές παρουσίες.

Ńʁɍʼn`̐Q ԏՠ́сʁʇ Ӕύ Sԅс ՋɁÌōǓElena Liafou-Milan TomicÅÃÊÁÉÍÅÉÁ ÌÐÁÑ ÔÏÕ ÌÁÑÁÊÁÊÇ ÓÔÏÍ ÁÓÔÅÑÁ ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇÓKyrgiakos-Papastamatiou-AfroudakisSpanoulis-XopsonidouÅÃÊÁÉÍÅÉÁ ÌÐÁÑ ÔÏÕ ÌÁÑÁÊÁÊÇ ÓÔÏÍ ÁÓÔÅÑÁ ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇÓ

Πηγή φωτογραφιών: Papadakispress