Ο George Clooney πήρε τα παιδιά από την Amal Alamuddin-Τι έχει συμβεί
Splash News

Τον τελευταίο χρόνο, υπάρχουν πολλές φήμες και αρκετά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood, ο George Clooney και η Amal Alamuddin περνούν μία σοβαρή κρίση στον γάμο τους και είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Το ζευγάρι βέβαια δεν έχει κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο για αυτά τα δημοσιεύματα.

Τώρα όμως φαίνεται πως οι σχέσεις του ζευγαριού έχουν χειροτερέψει ακόμα περισσότερο, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ο George Clooney έχει πάρει τα παιδιά τους από την Amal. Η αιτία είναι πως ο ηθοποιός πιστεύει ότι το πολιτικό έργο της συζύγου του και η συνεχής προσπάθεια της να παλεύει για τα ανθρώπινα δικαιώματα βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών τους.

Πηγές μάλιστα αναφέρουν πως ο George Clooney προσπαθεί να προστατέψει όσο περισσότερο μπορεί τα παιδιά τους καθώς η σύζυγος του ασχολείται συνεχώς με μία πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά τους ISIS. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολύ τεταμένες και πως δύσκολα θα καταφέρουν να μειώσουν το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα