Ο Elton John αποκαλύπτει: Richard Gere και Sylvester Stallone παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για την Diana

Σε μια σειρά  προσωπικών αποκαλύψεων προχώρα ο Elton John στην πολυαναμενόμενη βιογραφία του –με τίτλο «Me»- που πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Οκτωβρίου.

Στις σελίδες του βιβλίου, ο τραγουδιστής αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην επίδραση που είχε η αγαπημένη του φίλη, πριγκίπισσα Diana στους άντρες, περιγράφοντας μάλιστα και ένα περιστατικό -που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός δείπνου- ανάμεσα στον Richard Gere και τον Sylvester Stallone που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια για τα μάτια της όμορφης πριγκίπισσας.

«Ο Richard κι η Diana έδειχναν πολύ ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλον» αναφέρει ο τραγουδιστής στο απόσπασμα του βιβλίου και προσθέτει: «Κρίνοντας όμως από τον τρόπο που τους κοίταζε (ο Stallone), άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως αυτό που συνέβαινε δεν του άρεσε καθόλου».

O Elton στη συνέχεια παραδέχεται πως μετά από αυτό το περιστατικό άρχισε να πιστεύει πως ο Sylvester είχε δώσει το παρόν στο δείπνο μόνο και μόνο για να γνωρίσει την Diana –και εκνευρίστηκε με τον τρόπο που εξελίχθηκε η όλη κατάσταση.

Όταν το δείπνο άρχισε να σερβίρεται, ο Elton μαζί με τον σύζυγο του, David Furnish, συνειδητοποίησαν πως ο Richard και ο Stallone έλειπαν από το τραπέζι.

Αυτό που τελικά είχε συμβεί είναι πως οι δυο άντρες είχαν πάει μέχρι τον διάδρομο και μάλωναν έντονα- προφανώς για να λύσουν τις διαφορές τους για την Diana- ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο Elton με τον σύζυγο έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Stallone ο οποίος έφυγε εκνευρισμένος από το δείπνο λέγοντας τα έξης λόγια: «Δεν θα είχα έρθει αν ήξερα πως είναι εδώ αυτός ο γ….» -δείχνοντας με το δάχτυλο του τον Gere, και πρόσθεσε «Αν την ήθελα, θα την είχα» -αναφερόμενος στην πριγκίπισσα Diana.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα