Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει για τη συνεργασία με την Ιλένια Ουίλιαμς: «Οι πρώτες παρατηρήσεις που δέχεται είναι από εμένα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για μία ακόμη φορά για τη συνύπαρξή του στην εκπομπή «Spata Live», με την αγαπημένη του, Ιλένια Ουίλιαμς, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η κάμερα από τα Καλημερούδια τον εντόπισε και τον ρώτησε πολλά για το νέο του εγχείρημα στον ΑΝΤ1. «Πόσο εύκολο είναι να συμβιώνεις με τη σύντροφό σου στη δουλειά;», ρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

«Η Ιλένια πέρασε κανονικά το δοκιμαστικό που πέρασαν και τα υπόλοιπα παιδιά. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας μέτρησαν και οι μεταξύ μας σχέσεις, οι οποίες θα βοηθούσαν στη χημεία. Ωστόσο συνεργαζόταν περσι με την Τατιάνα, πρόπερσι με την Πόπη Τσαπανίδου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι παρουσιάστριες την εμπιστεύτηκαν. Ξέρουμε ότι προέχει αυτή η προσπάθεια και το βλέπουμε τελείως επαγγελματικά», απάντησε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, φρόντισε να τονίσει: «Οι πρώτες παρατηρήσεις που δέχεται η Ιλένια είναι από εμένα»! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ανέφερε πως δεν πάνε μαζί στη δουλειά, καθώς ο ίδιος έχει νωρίτερα ραδιόφωνο.