Ο Χρήστος Θηβαίος αποκάλυψε: «Με μεγάλωσε gay ζευγάρι»

Ο Χρήστος Θηβαίος είναι από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος που τους αρέσει να «μιλούν» μέσα από τη δουλειά τους. Ωστόσο, σε μια σπάνια εξομολόγηση στην εκπομπή «Join Us» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, ο ερμηνευτής προχώρησε σε αποκαλύψεις για την οικογένειά του  και τον τρόπο που μεγάλωσε, την πρώτη του δουλειά και τους τρεις γάμους του.

«Όλοι οι συγγενείς μου ήταν ηθοποιοί και μουσικοί. Ο πιο γνωστός της οικογένειας ήταν ο θείος μου, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο «πύραυλος» στις ταινίες με τον Θανάση Βέγγο. Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί μπουλουκιών. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος της λυρικής και μετά ερωτεύτηκε τη μάνα μου και μπήκε στο μπουλούκι. Γνώρισα μια μεγάλη οικογένεια. Είναι σαν να υπάρχουν δεσμοί αίματος, συνείδησης. Είναι συγγενής μου ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη, η Σόφη Ζαννίνου.

Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου ήταν πάρα πολύ φυσικό», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν μίλησε για την πρώτη του δουλειά: «Πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω φιλοσοφία γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να εμπλακώ στο χώρο του θεάτρου ή της μουσικής. Παρακαλούσα τον πατέρα μου να μου αγοράσει μία κιθάρα και τελικά μου λέει «αφού τη θέλεις θα πας να δουλέψεις για να την αγοράσεις». Πήγα να δουλέψω σε ένα φούρνο που ανήκε στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή: «Έχω κάνει τρεις γάμους και τρία παιδιά. Τον μεγάλο μου γιο τον έκανα στα 38 μου, είναι 14. Είναι πολύ όμορφο γιατί τα παιδιά αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Ξέφυγε ο Μπογδάνος: Άφησε αιχμές ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι gay! 

O Ashton Kutcher προκαλεί: «Αν δεν φιλήσεις έναν άλλον άντρα στο στόμα δεν μπορείς να ξέρεις εάν είσαι gay!» 

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Η διαφωνία on air, η επίσκεψη στο gay bar και τα σκληρά σχόλια στην Άννα Βίσση