Ο Χρήστος Μενιδιάτης μας συστήνει τον μικρότερο αδερφό του, Βαγγέλη

Μπορεί να έχουν δώδεκα χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο ο Χρήστος και ο Βαγγέλης Μενιδιάτηςδιατηρούν άψογη σχέση, τόσο προσωπική, όσο και επαγγελματική.Τα δύο αδέρφια φωτογραφίζονται για το περιοδικό HELLO και μιλούν για το δέσιμό τους, αυτά που τους ενώνουν και αυτά που τους χωρίζουν.

«Έχουμε 12 χρόνια διαφορά και είναι λογικό ν’ αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά κάποια πράγματα. Αλλά στο τέλος τα βρίσκουμε, Έχουμε μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές. Όταν ήμουν γύρω ατά 10, έπαιζα στη γειτονιά και γύρισα σπίτι κλαμένος, γιατί δύο αδέρφια με είχαν χτυπήσει. Στεναχωρήθηκε ο πατέρας μου. Πίστευε, επειδή και ο ίδιος είχε δύο αδέρφια, ότι στη δύσκολη στιγμή σ’ αυτά μπορείς να στηριχτείς. Πήραν, λοιπόν, την απόφαση αν και ο πατέρας μου ήταν ήδη 52 ετών, να κάνουν ένα ακόμη παιδί. Έξι μήνες μετά, η μητέρα μου ήταν έγκυος. Ήθελαν, μετά την αδερφή μου, τη Μαίρη, που είναι δύο χρόνια μικρότερη μου, να έρθει δίπλα μου κι ένας αδερφός. Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που γεννήθηκε ο Βαγγέλης. Ήμουν στο σχολείο και ήρθε μια οικογενειακή φίλη να με πάρει, για να πάμε στο μαιευτήριο. Τον είδα, καμία σχέση μ’ εμένα εμφανισιακά, γιατί μοιάζει στη μητέρα μας κι εγώ στον πατέρα μας, αλλά η χαρά μου ήταν απερίγραπτη», δηλώνει ο τραγουδιστής και ο αδερφός του συμπληρώνει: «Προχωράμε λειτουργώντας συμπληρωματικά και βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Όλοι τραγουδιστές θα γίνουμε α’ αυτή την οικογένεια; Νομίζω ότι παραπάει. Παρότι έχω σπουδάσει μουσική, δε θέλησα ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά. Καμιά φορά μπορεί να εκφέρω άποψη για κάποια τραγούδια του Χρήστου. Μέχρι εκεί. Έχω ανοίξει ένα μπαρ στη Νέα Ερυθραία, ετοιμάζω ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και συνεργαζόμαστε με τον Χρήστο σε κομμάτια της δουλειάς του. Εγώ απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω την εικόνα του Χρήστου να διαβάζει. Μονίμως ήταν χωμένος στα βιβλία. Έχει τελειώσει το Οικονομικό της Νομικής, ήταν πολύ μελετηρός».

menidiatis aderfos

Πότε άρχισαν να δένονται; Ο Χρήστος Μενιδιάτης εξομολογείται στην Μελίνα Κολιτσοπούλου: «Δε θεωρώ ότι βοήθησα πολύ. Είμαι απόλυτος. Και η διαφορά μας είναι σχεδόν μια γενιά, σε εποχές που αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα. Υπάρχουν πτυχές στη ζωή του που δεν μπορώ ν’ αποδεχτώ. Αλλά είναι καλός αδελφός, καλός φίλος μπορώ να πω, τίμιος στις δουλειές και τα συναισθήματα του. Ο Βαγγέλης αφότου έφυγε ο πατέρας μας, είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα απευθυνθώ. Παρόλα αυτά, επειδή γνωρίζει ότι πολλές φορές λειτουργώ εν θερμώ, συχνά δε μου λέει γεγονότα σε πρώτο χρόνο, για να με προστατεύσει», με τον Βαγγέλη Μενιδιάτη να καταλήγει: «Σκέψου ότι ο Χρήστος έχει 12 χρόνια διαφορά με μένα και 17 με τη μητέρα μας. Όπου χρειάζεται ο Χρήστος είναι δίπλα μου. Όσο μεγάλωνα έπαιρνα αγάπη απ’ όλους, τους γονείς και τα αδέλφια μου. Δεν μου έχει λείψει τίποτα, αλλά ούτε με κακόμαθαν».

Πηγή: Peoplegreece.com