Ο Χάρης Χριστόπουλος φωτογράφισε την Anita Brand και τον γιο τους στο μαιευτήριο

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τη στιγμή που η Anita Brand έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και τόσο η make up artist όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram στιγμές από το μαιευτήριο.

Ο επιτυχημένος φωτογράφος φωτογράφισε μάλιστα τη σύζυγο του όσο εκείνη κοιμάται και κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο παιδί τους, ενώ έγραψε «Τα διαμάντια μου είναι παντοτινά».

@Instagram Stories

Μία φωτογραφία από το μαιευτήριο ανέβασε και η Anita Brand στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. Στη λεζάντα έγραψε «Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… 😴 🤱🏼😋🎹😘🥰Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️»

Το post της Anita Brand:

View this post on Instagram

Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… 😴 🤱🏼😋🎹😘🥰 ….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά 👨‍👩‍👦είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες🤱🏼🤱🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on